E-Megara-GR
ΑΓΣ Νέας Περάμου ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ Βύζας Μεγάρων

Ο ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Ο Βύζας Μεγάρων στον επαναληπτικό της 2ης φάσης του κυπέλλου στην Δυτική Αττική αν και έχανε στο ημίχρονο 0-1 από τη Νέα Πέραμο στην συνέχεια έκανε ολική ανατροπή και με δύο νίκες(πρώτο μάτς 4-1) και 2-1 περνάει στην επόμενη φάση.
Ο προπονητής του Βύζαντα Τάκης Χριστόπουλος προσπάθησε να ξεκουράσει ορισμένους παίκτες και να δώσει χρόνο συμμετοχής σε ορισμένους άφησε στο πρώτο ημίχρονο τους βασικούς στον πάγκο.
Στην επανάληψη ο προπονητής του Βύζα έριξε στον αγώνα αλλά χωρίς να φορτσάρει αφού προηγείται ο αγώνας του Σαββάτου με τον Αστέρα τους Κωνσταντινίδη, Τοπτίδη, Σαχόλι, Χατζημελετιάδη, Παπαδάκη με αποτέλεσμα να κάνει μια καλή προπόνηση.

ΓΚΟΛ

Δοκάρι στο 1′ ο Μαυρονάσος(Β).
34′ ΓΚΟΛΛΛΛΛΛ Κόρνερ ο Μυρτάι πήδηξαν πολλοί, ασθενής απόκρουση από πλευράς Βύζα ο Αναστασίου έσπρωξε τη μπάλα στο τέρμα.
53′ ΓΚΟΛΛΛΛΛ ο Τοπτίδης 1-1.
64′ ΓΚΟΛΛΛΛΛ ο Μαυρονάσος 1-2.

Διαιτητής Γιώργος Φίτσας. Βοηθοί: Πλάκας Χ, Θωμόπουλος.
Παρατηρητής αγώνα Δημήτρης Κόκλας.

ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ(προπονητής Σταύρος Φωτίου): Τράικος, Μυρτάι, Μιχαήλης(46’Πνευματικάκης), Σεβαστής, Ζουμπλιός, Αναστασίου(66’Τσάκα), Διολέτης, Αριστόπουλος, FRROKU,Καραγιάννης, Δραγάσης.
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ: Πνευματικάκης, Τσάκα, Πατσιονίδης, Κεχαγιάς, Τσακάι, Ελάνογλου, Γεωργιάδης.

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ(προπονητής Τάκης Χριστόπουλος): Υφαντής, Χριστόπουλος, Φρυγανάς, Δρυμούσης, Φουρνάρης(46’Κωνστασταντινίδης), Λενεντούρης(46’Σαχόλι), Μουσκάι, Καμπόλης, Μαρκόπουλος(65’Παπαδάκης), Μαυρονάσος(65’Χατζημελετιάδης), Σταφάι(46’Τοπτίδης).
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ: Χαλόφτης, Πορανίδης, , Χάρμπαλης.

Απόδοση: ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ