E-Megara-GR
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΓΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Μέγαρα : Καταγγελίες για κουκουλοφόρο που κυκλοφορεί στην περιοχή

Πανικός επικρατεί στην περιοχή των Μεγάρων . Σύμφωνα με καταγγελίες των κατοίκων της περιοχής ένας νεαρός χθες το βράδυ ο οποίος φορούσε μαύρη μάσκα επιχείρησε να επιτεθεί σε γυναικά κοντά στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής Μεγάρων.Ο άγνωστος δράστης επιτέθηκε ακόμα και σε μικρά παιδιά κοντά στην Μητρόπολη Μεγάρων.

Διαβάστε αναλυτικά τις καταγγελίες

1)Δείξτε μεγάλη προσοχή ‼️‼️ Κυκλοφορεί νεαρός κουκουλοφόρος φοράει μαύρη μάσκα στο πρόσωπο του δεν φαίνεται τίποτα ‼️ Πριν 10λεπτα ανεβαίνω την Οδό Παλαιολόγου αυτός κατέβαινε… Σταμάτησε απέναντι μου χωρίς να πει λέξη.. σφίγγει τα χέρια του σε γροθιές και στρέφεται προς το μέρος μου με άγριες διαθέσεις πάλι χωρίς να πει λέξη έτοιμος να επιτεθεί …κοιτάει γύρω του ανέβαινε και άλλη μία ηλικιωμένη κυρία πιο κάτω και το κατάστημα των παπουτσιών είχε ευτυχώς φώτα κάνει δύο βήματα γυρίζει βλέπει και φεύγει τρέχοντας Έχω αναφέρει το περιστατικό στην αστυνομία επώνυμα… δείξτε προσοχή ‼️ Ταράχτηκα καί εγω και η κυρία πάρα πολύ ‼️ Φοβήθηκα πολύ δεν ξέρω τι άλλο να πω Προσοχή ‼️

 

2)Επιτέθηκε και στον γιο μου την ώρα που γύριζε από το φροντιστήριο μαζί με μια συμμαθήτριά του. Τα παιδιά τρόμαξαν πολύ! Το είπαμε στα παιδιά της ΔΙΑΣ. Ελπίζω να τον βρουν.

 

 Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη