E-Megara-GR
ΜΕΓΑΡΑ Παναγιώτης Μαργέτης Σύλλογος Βαρέας Μεγάρων “O Άγιος Νικόλαος”

Συνάντηση Δημάρχου Μεγαρέων Παναγιώτη Μαργέτη με τον πρόεδρο του Συλλόγου Βαρέας

Με ανακοίνωση – δημοσίευση στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης ο Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Βαρέας Μεγάρων «Ο Άγιος Νικόλαος» αναφέρει:

«Συνάντηση εργασίας με τον Δήμαρχο Μεγαρέων

Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε σήμερα 29/5/24 ο πρόεδρος του συλλόγου μας κ Ιωάννης Βαρελας με τον δήμαρχο Μεγαρέων κ Παναγιώτη Μαργέτη.

Τα θέματα που συζητήθηκαν στην συνάντηση ήταν αρκετά και δεν αφορούσαν μονάχα στην καθημερινότητα των κατοίκων,και των επισκεπτών,για την τρέχουσα θερινή περίοδο αλλά γενικότερα για το μέλλον της περιοχής μας με γνώμονα την αναβάθμιση της .

Περιληπτικά συζητήθηκαν η πολεοδόμηση της περιοχής,όπως και ακόμη τα πολύ σοβαρά προβλήματα καθημερινότητας όπως η ασφάλεια, η δημόσια υγεία, οι ναυαγοσώστες ,η καθαριότητα,ο φωτισμός, η συγκοινωνιακή κάλυψη των κατοίκων και επισκεπτών από και προς την περιοχή κ.α.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα με εποικοδομητική διάθεση και από τις δυο τις πλευρές καθώς τα προβλήματα της περιοχή συζητήθηκαν ουσιαστικά και σε βάθος, με μοναδικό σκοπό να βρεθούν αμοιβαία αποδεκτές λύσεις για την αντιμετώπισής τους.

Μερικά από αυτά έχουν ήδη πάρει τον δρόμο της επίλυσης τους από την δημοτική αρχή.

Κλείνοντας αξίζει να αναφερθεί ότι ο δήμαρχος εξέφρασε την στήριξη του στο σύλλογο και θα συμμετέχει στις δράσεις του αλλά και σε κάθε προσπάθεια που γίνεται για την προστασία, ανάδειξη και αναβάθμιση της περιοχής» .