E-Megara-GR
Ελευσίνα ΥΓΕΙΑ

ΑΒΑΞ: Ανακατασκεύασε τη νέα μονάδα Νευρομυϊκών Παθήσεων στο Θριάσιο

Με αίσθημα ευθύνης και κοινωνικής προσφοράς, ο Όμιλος ΑΒΑΞ ανέλαβε και υλοποίησε την πλήρη ανακατασκευή της Ειδικής Μονάδας Νευρομυϊκών Παθήσεων στο Νοσοκομείο “Θριάσιο”.

Η νέα μονάδα, συνολικής έκτασης 110 τ.μ., αποτελεί πλέον ένα σύγχρονο και λειτουργικό περιβάλλον, προσφέροντας υψηλού επιπέδου ιατρική περίθαλψη και υποστήριξη σε ασθενείς με νευρομυϊκές παθήσεις.

Η πρωτοβουλία του MDA Ελλάς βρήκε θερμή ανταπόκριση από τον Όμιλο ΑΒΑΞ, ο οποίος αξιοποίησε την πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία του για να υλοποιήσει με επιτυχία το έργο. Οι εργασίες ανακατασκευής και εκσυγχρονισμού ολοκληρώθηκαν σε διάστημα 7 μηνών, φέρνοντας εις πέρας ένα έργο μεγάλης κοινωνικής αξίας.

Στα εγκαίνια της μονάδας παρέστησαν ο Πρόεδρος του Ομίλου ΑΒΑΞ, κ. Χρήστος Ιωάννου, και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος, κ. Αντώνης Μιτζάλης. Ο κ. Ιωάννου συνεχάρη την Πρόεδρο και την Αντιπρόεδρο του MDA Ελλάς, κα. Βάνα Λαβίδα και κα. Καίτη Δαυίδ, για την αξιέπαινη δράση τους και εξέφρασε την περηφάνεια του Ομίλου ΑΒΑΞ που συνέβαλε στην υλοποίηση της.

Η Μονάδα Νευρομυϊκών Παθήσεων Ενηλίκων, ιδρυμένη τον Σεπτέμβριο του 2023 από το MDA Ελλάς, στοχεύει στην ομαλή μετάβαση των ασθενών από την παιδική στην ενήλικη φροντίδα. Ο Όμιλος ΑΒΑΞ, με την αρωγή του, ενισχύει το ελληνικό σύστημα υγείας και στηρίζει έμπρακτα τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.