E-Megara-GR
ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΡΑ

Γιορτή λήξης για τα ΚΔΑΠ Μεγάρων

Σε κλίμα χαράς, παιχνιδιού και ενθουσιασμού πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη 31 Ιουλίου, στο 9ο δημοτικό σχολείο Μεγάρων η τελετή λήξης του προγράμματος των ΚΔΑΠ Μεγάρων του Δήμου Μεγαρέων για το έτος 2023-24.

 

Παρά τη ζεστή ημέρα – και λαμβάνοντας όλες τις προφυλάξεις για παραμονή σε εξωτερικό χώρο – τα παιδιά με την καθοδήγηση του έμπειρου εκπαιδευτικού προσωπικού κα των Υπεύθυνων των ΚΔΑΠ έπαιξαν θεματικά παιχνίδια (αθλητικά και διασκεδαστικά), τραγούδησαν και χόρεψαν. Είναι πολύ σημαντικό και κύριο ζητούμενο σε μία τελετή λήξης σαν κι αυτή τα γέλια και η χαρά των παιδιών να ζωγραφίζεται στα πρόσωπά τους.

 

Αυτό τόνισε και ο δήμαρχος Μεγαρέων, Παναγιώτης Μαργέτης,ο οποίος συνοδευόταν από τον αντιδήμαρχο Παιδείας και Πολιτισμού Κώστα Μαργέτη. «Είναι σημαντικό να διαφυλάσσουμε την εύρυθμη λειτουργία των ΚΔΑΠ και πιο σημαντική η προσφορά του εκπαιδευτικού προσωπικού και των Υπεύθυνών τους που με τόσες δημιουργικές δραστηριότητες, περισσότερες από κάθε άλλη χρονιά, παρέχουν στα παιδιά του Δήμου συνθήκες ανάπτυξης συναισθηματικών, κοινωνικών και καλλιτεχνικών δεξιοτήτων μέσα από δημιουργικές δραστηριότητες και παιχνίδι. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλες και όλους σας όπως επίσης και κάθε στήριξη από πλευράς Διοίκησης για συνέχιση του έργου σας», δήλωσε ο κ. Μαργέτης. Τέλος, ευχήθηκε ένα χαρούμενο καλό υπόλοιπο καλοκαιριού τόσο στα παιδιά, όσο και στο εκπαιδευτικό προσωπικό, «κλείνοντας» ραντεβού από Σεπτέμβρη.

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις και ευχές του αντιδημάρχου Κώστα Μαργέτη. «Να περάσετε καλά στις διακοπές σας όλες και όλοι, όπως τόσο καλά περάσετε καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας των ΚΔΑΠ. Να είστε χαρούμενοι και δημιουργικοί» κατέληξε.