E-Megara-GR
ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΡΑ

Δωρεάν Μεταφορά για τους Επισκέπτες της “Μεγάρων γη”

Η μεταφορές με το ΚΤΕΛ Αττικής Σταθμός Μεγάρων που προσφέρει δωρεάν η διοργάνωση της “Μεγάρων γη”, αφορούν αποκλειστικά και μόνο επισκέπτες του αγροφεστιβάλ.
Όλοι οι επισκέπτες που θα χρησιμοποιήσουν την δυνατότητα αυτή, είναι υποχρεωμένοι να επιβιβαστούν στο λεωφορείο στην στάση της επιλογής τους, και να κατέβουν στην τερματική στάση για την “Μεγάρων γη”, που είναι ο Φόρος Μεγάρων (σταθμαρχείο των ΚΤΕΛ Αττικής Σταθμός Μεγάρων).
Ο αριθμός των εισιτηρίων που μπορεί να καλύψει η “Μεγάρων γη” είναι μέχρι 50 επισκέπτες την κάθε μέρα του αγροφεστιβάλ. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας με βάση την ημερομηνία και ώρα της κατάθεσης της αίτησης (timeline).
Οι επισκέπτες που θα χρησιμοποιήσουν την παροχή αυτή θα επιστρέψουν στην στάση της επιλογής τους, με λεωφορείο το οποίο θα αναχωρεί κάθημερινά μεταξύ 5/9- 9/9, μετά το πέρας της τελευταία εκδήλωσης του αγροφεστιβάλ.
Το πρόγραμμα της “Μεγάρων γή” είναι στην ιστοσελίδα  [email protected] και στο Facebook στη σελίδα megaron.gi.
Σημείωση: η φόρμα χρειάζεται την ηλεκτρονική διεύθυνση και το τηλέφωνο για να επικοινωνήσουμε με του ενδιαφερόμενους αν χρειαστεί, σχετικά με την μεταφορά τους.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ/ ΚΑΝΟΝΕΣ:
  • Οι κρατήσεις μπορούν να γίνουν μέχρι και μια μέρα πριν την/τις ημερομηνία/ες που επιθυμεί να επιλέξει ο κάθε επισκέπτης. 
  • Για την επιβίβαση στα ΚΤΕΛ κάθε επισκέπτης  θα χρειαστεί να δείξει το email επιβεβαίωσης που θα λάβει όταν υποβάλει την αίτησή του και την την ταυτότητά του, για την διασταύρωση των στοιχείων του.