E-Megara-GR
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ Γιώργος Κώτσηρας ΝΕΜ

Εθιμοτυπική επίσκεψη της ΝΕΜ στον Υφυπουργό Εξωτερικών κ. Γιώργο Κώτσηρα

Εξ Υπουργού άρξασθαι!

Σε πολύ θερμό κλίμα και με εμφανή την ικανοποίηση και από τις δύο πλευρές πραγματοποιήθηκε η πρώτη από τις προαναγγελόμενες επισκέψεις στον συντοπίτη μας και διαχρονικό φίλο της ΝΕΜ, Υφυπουργό Εξωτερικών κ. Γεώργιο Κώτσηρα!

Από την συνάντηση όλων των φορέων στο Δημαρχείο Μεγάρων, με σκοπό την προσπάθεια εξεύρεσης λύσεων για βοήθεια της «φλόγας» στο υψηλότερο επίπεδο, είχε ήδη ανακοινωθεί η διάθεση να πραγματοποιηθούν κατ’ ιδίαν συναντήσεις με όλους τους παρισταμένους φορείς!
Σημειολογικά η αρχή έγινε με τον συμπολίτη μας Υπουργό και ένθερμο υποστηρικτή της ΝΕΜ κ. Γεώργιο Κώτσηρα.
Ο Υπουργός, παρουσία και του επίσης Μεγαρίτη Διευθυντού του Ίδ. Γραφείου του κ. Αθανασίου Δρένη, δέχθηκε με πολύ φιλόξενα αισθήματα την πενταμελή επιτροπή μας, άκουσε με προσοχή τα αιτήματά της και την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές έχει πραγματοποιήσει ήδη και τις πρώτες σημαντικές ενέργειες, ώστε να ανακουφίσει το ήδη επιβαρυμένο ΔΣ της ομάδας!
Η επιτροπή ευχαρίστησε θερμά τον Υπουργό μας για την αγάπη και το ενδιαφέρον του, του παρέδωσε μερικά συμβολικά αναμνηστικά δώρα και ανανέωσε το ραντεβού για την Τελετή Λήξης του 5ου «Γ. Παπαγιάννης»!
Για τις ενέργειες του κ. Υφυπουργού θα ενημερώσουμε με νέο Δελτίο Τύπου.