E-Megara-GR
ΑΓΣ Νέας Περάμου ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΕΝ.ΠΑΝΑΣΠΡ/ΚΟΥ-ΔΟΞΑ – ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ 0-1

Πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη για την ομάδα της Νέας Περάμου που επιβλήθηκε του Ασπροπύργου εκτός έδρας με 0-1 σε ένα πολύ δυνατό ματς που διεξήχθει σε ένα δύσκολο και βαρύ φυσικό χόρτο του σταδίου Ασπροπύργου.Το γκολ του αγώνα πέτυχε ο Πατσιονιδης με κοντινή προβολή έπειτα από κόρνερ και κεφαλιά πάσα του Δουκάκη.Η ομάδα της Νέας Περάμου παρόλο το πολύ βαρύ πρόγραμμα που παίζει εδώ και δύο σχεδόν μήνες Τετάρτη Κυριακή παραμένει σε τροχιά τίτλου.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

  1. ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ 63
  2. ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ 60
  3. ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ 54
  4. Α.Ο. ΜΙΜΑΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ 53
  5. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΠΟ 47
  6. ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ 46
  7. ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ 43
  8. ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΦΥΛΗΣ 38
  9. ΜΕΓΑΡΙΚΟΣ 32
  10. ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ 28
  11. ΑΣ ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ ΑΣΠ/ΡΓΟΥ 26
  12. ΕΝ.ΠΑΝΑΣΠΡ/ΚΟΥ-ΔΟΞΑ 24
  13. Δ.Α.Ο ΖΩΦΡΙΑΣ 20
  14. ΠΑΟ ΚΟΥΝΤΟΥΡΩΝ ΜΑΝΔΡΑΣ 13
  15. ΛΑΜΠΕΡΗ ΑΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ 5
  16. ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ ΦΥΛΗΣ 4

 

O πρόεδρος της Νέας Περάμου Γιάννης Ζουμπλιός, με αφορμή ανακοίνωση του Βύζαντα Μεγάρων αλλά  εν’ όψη του τοπικού ντέρμπι ανάμεσα τους ,δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook την εξής ανακοίνωση:.

“Αγαπητοί συνδημότες και μη με πάσα ειλικρίνεια θέλω να διαβεβαιώσω όλο το ποδοσφαιρικό στερέωμα ότι η ποδοσφαιρική οικογένεια της Νέας Περάμου πέραν της ποδοσφαιρικής της δραστηριότητας ουδεμία σχέση έχει με μορφές η άτομα που ασκούν βία ! Οι φίλαθλοι μας είναι ειρηνικοί πολίτες του δήμου μας , οικογένειες και μαθητές των σχολείων!
Καταδικάζουμε κάθε μορφή οπαδικης βίας απ’ όπου κι αν προέρχεται!
Παρακαλώ όλους με την συμπεριφορά τους εντός και εκτός γηπέδων να τιμήσουμε και να προάγουμε το ποδόσφαιρο της πόλης μας αλλά και ολόκληρης της δυτικής Αττικής!

Με τον γείτονα Βύζα Μεγάρων δεν μας χωρίζει τίποτα ,ίσα ίσα μας ενώνουν άπειρα !!!”.