E-Megara-GR
Α.Σ. ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ Α.Σ. Μεγαρικός ΑΓΣ Νέας Περάμου ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΑΟ Μίμας Μικρασιατική ΑΟ Μίμας/Μικρασιατική ΑΡΓΩ ΜΕΓΑΡΩΝ ΑΣ Ευκλείδης Μεγάρων

ΕΠΣΔΑ: Πρεμιέρα στην Α’ Κατηγορία χωρίς τον Ακράτητο

Η Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΠΣΔΑ ανακοίνωσε το πρόγραμμα της πρεμιέρας της Α’ Κατηγορίας, που ξεκινάει αυτό το Σαββατοκύριακο 28-29/9.

Όπως διαφαίνεται και από το πρόγραμμα, δεν έχει οριστεί η αναμέτρηση ανάμεσα στη Νέα Πέραμο με τον Ακράτητο, ενώ ακόμα η ΕΠΣΔΑ δεν έχει τοποθετηθεί δημόσια αναφορικά με το τι θα ισχύσει τελικά για το ιστορικό σωματείο. Η Επιτροπή υποχρεούται να αποφασίσει και να ενημερώσει τα σωματεία, καθώς σε περίπτωση μη συμμετοχής ή αποβολής ισχύουν διαφορετικά δεδομένα τόσο για το τρέχον πρωτάθλημα, όσο και για τις ποινές που ενδεχομένως να έχει ο Ακράτητος αν φέτος δεν παίξει για τον έναν ή τον άλλο λόγο.

Όπως και να έχει, η ΕΠΣΔΑ αναμένει σύμφωνα με πληροφορίες μας μέχρι και αύριο Πέμπτη πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση κι αν όλα κυλήσουν καλώς για τον Ακράτητο, ενδεχομένως να ορίσει τον αγώνα και να μπορεί να αγωνιστεί το Σαββατοκύριακο. Διότι την ώρα αυτή που το ρεπορτάζ γράφεται ο Ακράτητος θεωρείται εκτός μητρώου.

Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, τίθονται πριν την έναρξη του πρωταθλήματος πολλά ζητήματα, που αναλόγως με το τι αποφασίσει η ΕΠΣΔΑ, θα κρίνουν και την έκβαση μιας ολόκληρης αγωνιστικής περιόδου…

 

Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου: 

Α Κατηγορία
(1η αγωνιστική)
Αγώνας Γήπεδο Ημέρα Ημ/νία Ώρα Διαιτητές Αποτέλεσμα
1. ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ – Α.Ο. ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ Σάββατο 28/09/24 16:00
2. ΠΑΟ ΚΟΥΝΤΟΥΡΩΝ ΜΑΝΔΡΑΣ – Α.Ο. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΦΡΑΓΚΕΙΟ Σάββατο 28/09/24 16:00
3. ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΦΥΛΗΣ – ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ Σάββατο 28/09/24 16:00
4. ΑΣ ΔΥΝΑΜΗ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ – ΑΣ ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ ΑΣΠ/ΡΓΟ ΔΥΝΑΜΗΣ Σάββατο 28/09/24 16:00
5. ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ – Α.Ο. ΜΙΜΑΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΜΑΓΟΥΛΑΣ Κυριακή 29/09/24 16:00
6. ΒΥΖΑΣ – ΜΕΓΑΡΙΚΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΩΝ (ΒΥΖΑ) Κυριακή 29/09/24 16:00
7. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΠΟ – Δ.Α.Ο ΖΩΦΡΙΑΣ

πηγή  soccerlive.gr