E-Megara-GR
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ Βύζας Μεγάρων

«Καθάρισε» νωρίς η Ζωφριά, απέκλεισε στα Μέγαρα 2-0 τον Βύζαντα

Από το πρώτο ημίχρονο η Ζωφριά εξασφάλισε τη δεύτερη συνεχόμενη πρόκρισή της στο Κύπελλο, λυγίζοντας στα Μέγαρα με 2-0 τον Βύζαντα.

Η ομάδα του Γιώργου Αδάκτυλου έθεσε τις βάσεις στο πρώτο 45λεπτο προηγούμενη 2-0 με γκολ των Τζουραμάνη(19′) και Ανδριώτη(38′).

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά δεν μπόρεσαν να πετύχουν κάποιο τέρμα. Μάλιστα στο 80′ κέρδισαν πέναλτι, αλλά την εκτέλεση του Μαζιώτη απέκρουσε εντυπωσιακά ο Καράβολας.

Οι νικητές στο 76′ είχαν μείνει και με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Τσαφταρίδη με δεύτερη κίτρινη.

Τραυματία αποχώρησε από τη Ζωφριά ο Τσαμπούρης, ο οποίος μεταφέρθηκε με ανθρώπου της ομάδας στο Θριάσιο Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε με κατάγματα στα δάχτυλα του χεριού του και του τοποθετήθηκε γύψος.

Διαιτήτευσε ο Τακίδης.

ΒΥΖΑΣ: Κουφής Α., Μωραΐτης, Σβαρδάγγαλος(8′ λ.τρ. Πέγκος), Καλλιούπης, Φιαμέγκος, Χατζημελετιάδης, Μήτσος, Μαζιώτης, Σταφάι(64′ Βαλτάς), Αλαμάνος, Ντερμύσι.

ΖΩΦΡΙΑ: Καράβολας, Τσαμπούρης(76′ λ.τρ. Μπούρας), Παρασχάκης, Ανδριώτης, Τσαφταρίδης, Κορώνιας(62′ Παπουτσάκης), Μαχμουτάι(76′ Ασλάνι), Παπαγιαννόπουλος, Τζουραμάνης(86′ Πουλικίδης), Πλατανιάς, Μανάφας(86′ Παπαδιώτης).

 

πηγή  soccerlive.gr