E-Megara-GR
Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Κλεανθης Βαρελας

Κλεάνθης Βαρελάς: Το «Θριάσιο» καθίσταται ως ένα από τα κορυφαία υγειονομικά ιδρύματα της χώρας μας

Παρουσία του Υπουργού Υγείας Άδωνη Γεωργιάδη και του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής Κλεάνθη Βαρελά πραγματοποιήθηκαν χθες Τετάρτη 22 Μαΐου τα εγκαίνια της ειδικής μονάδας νευρομυϊκών παθήσεων στο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας «Θριάσιο».

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Κλεάνθης Βαρελάς δήλωσε σχετικά:

«Η MDA ΕΛΛΑΣ δημιούργησε στις εγκαταστάσεις του Λάτσειου Κέντρου Εγκαυμάτων μια υπερσύγχρονη μονάδα που θα προσφέρει ολιστικές υπηρεσίες σε ενήλικα άτομα που πάσχουν από σπάνιες νευρομυϊκές παθήσεις. Η προσθήκη της νέας αυτής μονάδας στο Γ.Ν. «ΘΡΙΑΣΙΟ» αναβαθμίζει ακόμα περισσότερο τις υπηρεσίες του στους ασθενείς που το επισκέπτονται. Σε συνδυασμό με τα έργα που εκτελούνται, όπως η κατασκευή των νέων κτιρίων διοίκησης, η αναβάθμιση των τμημάτων επείγονταν περιστατικών και σε επόμενο χρόνο, η ενεργειακή αναβάθμιση του υφιστάμενου κτιρίου, έργα ύψους 11 εκ. ευρώ, το καθιστούν ως ένα από τα κορυφαία υγειονομικά ιδρύματα της χώρας μας.

Ως άνθρωπος που έχω θητεύσει στην Διοίκηση του Νοσοκομείου από τη θέση του Αναπληρωτή Διοικητή και ως αιρετός από τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής, αλλά και ως πολίτης του τόπου αυτού συγχαίρω το Διοικητικό Συμβούλιο της MDA ΕΛΛΑΣ και τους χορηγούς που συνέβαλαν στην δημιουργία της ειδικής μονάδας, τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου που αγόγγυστα προσφέρουν καθημερινά τις υπηρεσίες τους στον συνάνθρωπο και τέλος στον Διοικητή του Νοσοκομείου Δημήτρη Αντωνιου για τις προσπάθειες που καταβάλει καθημερινά για την αναβάθμισή του».