E-Megara-GR
Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Κλεανθης Βαρελας

Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

Με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2024-2025, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής, Κλεάνθης Βαρελάς προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

𝜯𝜪 𝜮𝜲𝜪𝜦𝜠𝜤𝜪 𝜩𝜠𝜥𝜤𝜨𝜜 ❗

📍Η νέα σχολική χρονιά ξεκινά με αισιοδοξία, παιδικά χαμόγελα και φυσικά δίψα για μάθηση και πρόοδο. Οι εκπαιδευτικοί βρίσκονται στις θέσεις τους για να υποδεχθούν όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες και να τους μεταδώσουν τη γνώση που είναι απαραίτητο εφόδιο για την επιτυχία τους.

 

👉Η Περιφερεια Αττικής βρίσκεται δίπλα στους γονείς, στους εκπαιδευτικούς και στους μαθητές με έργα υποδομής για την παιδεία τα οποία θα συμβάλουν στην πρόοδο και την ασφάλεια των μαθητών αλλά ταυτόχρονα και με έργα που θα προστατεύσουν το περιβάλλον.Με δημιουργία νέων σχολικών μονάδων, με ανακαίνιση και αναβάθμιση των υφιστάμενων αλλά και με ενεργειακές παρεμβάσεις η Περιφερεια Αττικής προχωρά με γρήγορα αλλά σταθερά βήματα και στον τομέα της παιδείας.

 

🚌Επίσης η Περιφέρεια Αττικής έχει ολοκληρώσει σε σύντομο διάστημα όλες τις διαδικασίες που αφορούν τη μεταφορά των μαθητών ώστε κανένας μαθητής ο οποίος πρέπει να μετακινείται με λεωφορείο ή ταξί να μην αντιμετωπίσει πρόβλημα.

 

✅Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες, στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς, καλή σχολική χρονιά πρώτα απ’ όλα με υγεία και προσωπική επιτυχία!