E-Megara-GR
ΔΗΜΟΣ Παναγιώτης Μαργέτης

Μήνυμα δημάρχου Μεγαρέων Παναγιώτη Μαργέτη προς επιτυχούσες και επιτυχόντες στις Πανελλαδικές εξετάσεις

Θερμά συγχαρητήρια σε όλες και όλους που διαγωνιστήκατε στις Πανελλαδικές εξετάσεις και πετύχατε τον στόχο σας με την εισαγωγή σας στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση. Είναι σημαντικός ο δρόμος που διανύσατε όλοι σας και σημαντικότερο είναι το ότι φτάσατε στον πρώτο σταθμό του προορισμού σας. Με κόπο και αγώνα κερδίσατε ακόμα μία «μάχη» με συμμάχους την οικογένειά σας και τους καθηγητές σας.

 

Συγχαρητήρια και σε σας που δεν τα καταφέρατε παρ’ ότι προσπαθήσατε, άλλοι λιγότερο και άλλοι περισσότερο. Μοιάζει οξύμωρο να συγχαίρεις κάποιον που δεν «πετυχαίνει». Που δεν «πετυχαίνει» όμως σήμερα, τώρα, εδώ, σ’ αυτές τις εξετάσεις. Θα πετύχει όμως την επόμενη χρονιά, αν το θελήσει πραγματικά, αύριο, κάπου αλλού, σε κάποιες άλλες εξετάσεις.

 

Κλείνω, εκφράζοντας τη συγκίνησή μου γιατί τόσα χρόνια έδινα συγχαρητήρια ως καθηγητής στα παιδιά που έκανα μάθημα, παρ’ ότι η σκέψη μου ήταν σε όλους σας. Τη φετινή χρονιά όμως αξιώνομαι και δημοσίως ως Δήμαρχος να πω σε όλους σας ένα μεγάλο μπράβο. Είστε άξιοι όλες και όλοι, επιτυχούσες, επιτυχόντες και μη και η ζωή σάς ανήκει. Κερδίστε τη με πάθος, δικαιοσύνη και αγώνα.