E-Megara-GR
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μετά από πέντε χρόνια στη Γ’ Εθνική ο Μανδραϊκός

Την επιστροφή του στη Γ’ Εθνική πανηγυρίζει μετά από πέντε χρόνια ο Μανδραϊκός. Η ομάδα του Άκη Τζουμερκιώτη πήρε την ισοπαλία που χρειαζόταν στην Κρήτη. καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον ΑΟ Τυμπακίου στο Ηράκλειο της Κρήτης και τερμάτισε στην ισοβαθμία στην δεύτερη προνομιούχο θέση των μπαράζ ανόδου, κατακτώντας μια πανάξια άνοδο. Μαζί τους πανηγυρίζουν και οι γηπεδούχοι του Νίκου Σουτζή, που βολεύτηκαν επίσης με το ισόπαλο αποτέλεσμα.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα με τον Χαλβατζίου στο 24′, για να ισοφαρίσει στο 54′ ο Παπανδρέου, με το τελικό 1-1 να βρίσκει τις δύο ομάδες να γιορτάζουν την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Διαιτήτευσε ο Αντωνίου(Χανίων).

ΑΟ ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ(Νίκος Σουτζής): Χρήστους, Δουλγεράκης(62΄Γερακιός), Λούσι, Κουρουφιανάκης, Σαβουιδάκης, Στεφανάκης, Μεϊρέλες, Χαϊντίνι(84′ Σμαραδγάκης), Παραθύρας(46′ Αριστεινίδης), Παπανδρέου(84′ Τσακιράκης), Μεταξάκης(71′ Γρηγοράκης Ι.).

ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ(Άκης Τζουμερκιώτης): Μαβίδης, Φραγκόπουλος(82′ Βούκα), Λογοθέτης, Λαμπρίδης, Παντίδος, Γιουκαρής, Γεωργιάδης(71′ Λογοθέτης Φ.), Χαλβατζίου(82′ Φυσαράκης), Λελούδας(58′ Γκαβζίδης), Πασαλίδης, Πετσίτης.

 

πηγή  soccerlive.gr