E-Megara-GR
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Με 28 μετάλλια στην ενόργανη γυμναστική επέστρεψαν οι πρωτοεμφανιζόμενες αθλήτριες του ΝΗΡΕΑ

Μεγάλες διακρίσεις και πολλές επιτυχίες, για τις πρωτοεμφανιζόμενες αθλήτριες του Α.Γ.Σ. ΝΗΡΕΑΣ σε αγώνες επιπέδων ενόργανης γυμναστικής. Τα 28 μετάλλια που έλαβαν, αποτελούν την καλύτερη επιβράβευση τόσο γι’ αυτές, όσο και για τις προπονήτριές τους, αλλά και για τον εκπρόσωπο του Δ.Σ. του συλλόγου, κ. Δημ. Τσεγκέλη που δείχνει την ικανοποίησή του μέσα από το παρακάτω κείμενο που μας απέστειλε.

Τι αναφέρει ο κ. Τσεγκέλης

«Θα θέλαμε να εκφράσουμε την βαθιά μας ικανοποίηση και υπερηφάνεια για τις επιτυχίες των αθλητριών μας στους αγώνες επιπέδων ενόργανης γυμναστικής. Οι επιδόσεις τους ήταν εξαιρετικές και αξίζουν την ευρύτερη αναγνώριση και υποστήριξη της κοινωνίας μας.

Η σκληρή δουλειά η αφοσίωση και το ταλέντο αυτών των αθλητριών έχουν αποφέρει καρπούς και οι διακρίσεις τους αποτελούν παράδειγμα για όλους μας. Οι επιτυχίες τους δεν αποτελούν μόνο προσωπικές νίκες αλλά και συλλογικές που φέρνουν τιμή και δόξα στη πόλη μας.

Θα ήθελα να συγχαρώ θερμά τις 28 αθλήτριες που αγωνίστηκαν και κέρδισαν χρυσό μετάλλιο τις προπονήτριες και όλους όσοι συνέβαλαν στην επίτευξη αυτών των σημαντικών αποτελεσμάτων.

Το Δ.Σ του συλλόγου θα συνεχίσει να στηρίζει την ενόργανη γυμναστική και να ενισχύει τις προσπάθειες των αθλητριών μας ώστε να συνεχίσουν να βάζουν ψηλά την πόλη μας σε εθνικούς αγώνες».

Με εκτίμηση

Δημητρης Τσεγκελης