
Για τον σκοπό αυτό, πρέπει να τεκμηριωθεί ο παραδοσιακός χαρακτήρας του προϊόντος,
οι παραδοσιακές μέθοδοι που χρησιμοποιούνται στην παρασκευή του, καθώς
και οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται παραδοσιακά στο πέρασμα του χρόνου.
Θέλουμε λοιπόν να συγκεντρώσουμε, συνταγές, μαρτυρίες, τεκμήρια (προφορικά ή γραπτά) σχετικά με την παρασκευή του “μπουμπαριού” και της “μουσούντας” και για τον λόγο αυτό
καλούμε οποιονδήποτε συμπολίτη ή συμπολίτισσα έχει πληροφορίες σχετικά με τα παραπάνω, να έλθει σε επικοινωνία με τον Δήμο:

ή στο
@ e-mail: tourismos@megara.gr

Σχετικά Άρθρα:
«Ανάσα» για τις εφημερίες στην Αττική από τα Κέντρα Υγείας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Μέγαρα : Λιγότερα εγκαταλελειμμένα οχήματα, πιο καθαρή πόλη!
ΔΗΜΟΣ
Σεισμός στη Δυτική Αττική: Υπάρχει λόγος ανησυχίας; Τι απαντά ο Ευθύμης Λέκκας
Ελευσίνα
Γρ. Σταμούλης: Η Διοίκηση “χαρίζει” ιδιοκτησία του Δήμου σε ιδιωτική εταιρεία
Γρηγόρης Σταμούλης
Ανησυχία στη Δυτική Αττική από Σεισμική Δραστηριότητα – Τρεις Δονήσεις σε Ασπρόπυργο και Ελευσίνα
Ασπρόπυργος
Το πρόγραμμα των Ιερών Ακολουθιών της Μεγάλης Εβδομάδας στους Ιερούς Ναούς Αγίων Έξι Μαρτύρων και Πρ...
ΜΕΓΑΡΑ