E-Megara-GR
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΝΕΜ

ΝΕΜ: « Εργομετρικά τεστ στο υπερσύγχρονο Academy Sport’s Club »

Πρωινό με… βάσανα!

Λίγες ώρες μετά το δυνατό φιλικό με την ΑΕΚ στην Φυλή, την Παρασκευή, οι αθλητές της ΝΕΜ σηκώθηκαν πρωί πρωί εχτές Σάββατο και υποβλήθηκαν στις καθιερωμένες εργομετρικές εξετάσεις από τον phd Ηλία Ζαχαρόγιαννη και το επιτελείο του στις πάντα φιλόξενες για την «φλόγα» υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Academy Sports Club του Κλεάνθη και της Μαρίας – Γεωργίας.

Με την επίβλεψη του πολύπειρου Γυμναστή της ομάδας μας Sotiris Graikos οι αθλητές μας με ιδιαίτερο ζήλο υποβλήθηκαν σε όλα τα απαραίτητα τεστ και το απόγευμα συνέχισαν με βίντεο και δίωρη προπόνηση!

Πλέον, η 🔥 μπαίνει στην τελική ευθεία προετοιμασίας για το πρώτο επίσημο παιχνίδι απέναντι στον Πρωτέα στην Βούλα την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου στις 19:00 για το Κύπελλο Ελλάδας.

Ευχαριστούμε θερμά τους ιδιοκτήτες του Academy Sports Club που έχασαν τον ύπνο τους και σε περίοδο διακοπών άνοιξαν το Γυμναστήριο τους για την 🔥 μας!

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες φήμες στο διάστημα που οι αθλητές περνούσαν τα τεστ ο Αντιπεριφερειάρχης μας κ. Kleanthis Varelas, ο Αντιδήμαρχος κ. Σπύρος Νικολάου και ο GM της «φλόγας» κόουτς Μάνταλος συζήτησαν με λεπτομέρειες για την εξεύρεση λύσης στο γηπεδικό αλλά και για μια νέα σημαντική χρηματοδότηση που θα βοηθήσει σημαντικά την🔥!

1974-2024
Half Century Flame!!!