E-Megara-GR
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΝΕΜ

ΝΕΜ: 5ο Εσωτερικό Τουρνουά «Γιώργος Παπαγιάννης»

“Οι αθλητές της ΝΕΜ (κι όχι μόνο, μπορεί να πάρει συμμετοχή όποιο παιδί επιθυμεί, ακόμα κι εκτός ΝΕΜ, με κόστος 20€ για ολόκληρο το τουρνουά) χωρίζονται σε 4 ηλικιακές κατηγορίες (2005-10, 2011-13, 2014-16, 2017-19) και παίζουν αγώνες με κανονικές συνθήκες.

Οι ομάδες είναι 4, άρα ΟΛΕΣ θα φτάσουν ως το F4 και στην φημισμένη πλέον «Τελετή Λήξης» του τουρνουά, όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν από ένα μετάλλιο για τη συμμετοχή τους και θα πραγματοποιηθεί και η κλήρωση της Λαχειοφόρου με τα θαυμάσια δώρα!

Παράλληλα με το ομαδικό τουρνουά, τρέχουν κι ατομικά διαγωνιστικά παιχνίδια, τα οποία ολοκληρώνονται με τους ατομικούς τελικούς την προηγούμενη μέρα της «Τελετής Λήξης».

Φέτος, επιλέξαμε να δώσουμε στις ομάδες ονόματα σπουδαίων Μεγαριτών της αρχαιότητας όπως οι: Βύζας, Ηρόδωρος, Ευπαλίνος κ.ά..

Το τουρνουά αρχίζει αύριο 15/6 με αγώνες των νηπίων και τελειώνει 8/7 με τους μεγάλους τελικούς όλων των κατηγοριών και την τελετή λήξης, αλλά και τη μεγάλη κλήρωση της λαχειοφόρου!

Η τελευταία κατηγορία, τα νηπιάκια, είναι η μοναδική στην οποία έχουμε δημιουργήσει 2 ομάδες και όχι 4. Τον Θεόκοσμο και τον Καλλικλή, πατέρα και γιο, σπουδαίους γλύπτες της αρχαιότητας.

Στόχος είναι όλα τα παιδιά να περάσουν όμορφα, να αναπτύξουν και να βελτιώσουν την αντίληψη του παιχνιδιού και να έχουν ένα πιο ευχάριστο τελευταίο μήνα της σεζόν!

Σας περιμένουμε όλους στην κλιματιζόμενη NEM BC ARENA για ακόμη ένα θαυμάσιο «Γιώργος Παπαγιάννης»!

Flame and society always step by step…».