E-Megara-GR
Ελευσίνα ΥΓΕΙΑ

Ο Αν. Καλλιάς προσωρινός Αν. Διοικητής στο Θριάσιο Νοσοκομείο Ελευσίνας

Πραγματοποιήθηκε χθες η ορκωμοσία του ιατρού κ. Αναστάσιου Καλλιά, ως  Προσωρινού Αναπληρωτή Διοικητή  στο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας «Θριάσιο»  από τον Διοικητή της 2ης Υ.ΠΕ. κ. Ροϊλού Χρήστου, στα Γραφεία της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας.

Στην τελετή ορκωμοσία, από πλευράς Υπουργείου Υγείας, παρέστη  ο  Σταμάτης Πουλής,  Ειδικός Συμβούλος του  Υπουργού Υγείας και Α’ Αναπληρωματικός Βουλευτής Ν.Δ. Δυτικής Αττικής, ο οποίος δήλωσε τα εξής:

«Το Θριάσιο Νοσοκομείο έχει να διαδραματίσει έναν σημαντικό ρόλο όχι μόνο για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υγείας στους πολίτες της Δυτικής Αττικής αλλά και για την αναπτυξιακή προοπτική του χάρτη υγείας της περιοχής μας.

 Ένα Νοσοκομείο με εξαιρετικές υποδομές και αξιόλογο ανθρώπινο δυναμικό που η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης ενισχύουν με νέες επενδύσεις στον υλικοτεχνικό τομέα και νέες προσλήψεις ιατρονοσηλευτικού και λοιπού προσωπικού.

 Η συνεργασία μας με την Διοίκηση του Θριασίου Νοσοκομείου και τους εργαζομένους στο πλαίσιο αυτό θα είναι συνεχής και στενή. Συνεχίζουμε…!»