E-Megara-GR
ΔΗΜΟΣ Παναγιώτης Μαργέτης

Ο δήμαρχος Μεγαρέων Παναγιώτης Μαργέτης στη ΔΕΘ 2024

Στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης 2024 μετέβη ο δήμαρχος Μεγαρέων, Παναγιώτης Μαργέτης, το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, και παρευρέθηκε – μεταξύ άλλων – στα εγκαίνια του περιπτέρου της Περιφέρειας Αττικής, καθώς και στην ομιλία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο το απόγευμα της ίδιας ημέρας, πραγματοποιώντας ένα πλούσιο πρόγραμμα επαφών και συναντήσεων με Περιφερειάρχες, Δημάρχους και Υπουργούς.

 

«Η ΔΕΘ είναι ένας από τους πιο σημαντικούς θεσμούς, όχι μόνο σε πανελλήνιο αλλά και σε πανευρωπαϊκό επίπεδο και στα πλαίσια αυτής της έκθεσης θα πρέπει να μαθαίνουμε και να λειτουργούμε με κανόνες εξωστρέφειας και άρα ο Δήμος Μεγαρέων οφείλει να είναι παρών σε ένα τόσο σημαντικό γεγονός. Με αυτή τη σκέψη και αυτήν την προτεραιότητα βρισκόμαστε σήμερα εδώ για να συναντήσουμε Περιφερειάρχες, Δημάρχους, Υπουργούς και Υφυπουργούς που θα προσδώσουν ένα «συν» στην πορεία του Δήμου μας προς το μέλλον.

Το Σάββατο το πρωί πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του περιπτέρου της Περιφέρειας Αττικής, στα οποία ήταν παρόντες ο υπουργός Εσωτερικών, Θεόδωρος Λιβάνιος, ο υφυπουργός Βασίλης Σπανάκης, ο περιφερειάρχης Αττικής, Νικόλαος Χαρδαλιάς και αρκετοί Δήμαρχοι. Με όλους είχαμε μία σύντομη συνομιλία ανταλλάσσοντας απόψεις σχετικά με την Έκθεση και θέματα που μας απασχολούν», δήλωσε ο δήμαρχος κ. Μαργέτης Panagiotis Margetis, καταλήγοντας: «Η επόμενη συνάντηση είναι στα εγκαίνια του περιπτέρου της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στη συνάντηση που είναι αφιερωμένη στη Γερμανία ως τιμώμενη χώρα της ΔΕΘ 2024, σε εκδήλωση και ομιλία της Γ.Γ. Απόδημου Ελληνισμού και φυσικά ακολουθεί η ομιλία του Πρωθυπουργού στο Βελλίδειο σήμερα το απόγευμα».