E-Megara-GR
Α.Σ. Μεγαρικός ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο ΜΕΓΑΡΙΚΟΣ ΜΕ ΨΥΧΗ ΛΥΓΙΣΕ ΤΟΝ ΑΞΙΟΜΑΧΟ ΗΡΑΚΛΗ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ

Με νίκη ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η ομάδα του Μεγαρικού, στο πρώτο επίσημο παιχνίδι για την σεζόν 2024-2025, στον αγώνα κυπέλλου εκτός έδρας με τον Ηρακλή Ελευσίνας την Κυριακή 15/9/24 στο Γεώργιος Ρουμελιώτης.

Η ομάδα του Παικος Λεβεντουρης μπήκε στο γήπεδο με πολύ πάθος και αποφασισμένη να πάρει το διπλό απέναντι σε έναν ανταγωνιστικό αντίπαλο.

Ο Μεγαρικός κυνήγησε από την αρχή του αγώνα το γκολ και έχασε ευκαιρίες, αλλά έπειτα από συνεργασία του Στραβουδούλη με τον Μαρούδη στο 30’, ο Μπαλλής πήρε την μπάλα και σημείωσε το πρώτο γκολ, όπου οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια χωρίς την σημείωση άλλου τέρματος.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ηρακλής ανέβασε ταχύτητα και πίεσε πολύ μετά το μισό του γηπέδου όπου ‘’έψαχνε΄΄ και αυτός ένα γκολ. Στο 80’ ο Τσακουρίδης μετά από μία ολιγωρία της άμυνας του Μεγαρικού πέτυχε το γκολ που αναζητούσαν και έφεραν το παιχνίδι στα ίσα και πήγαν το παιχνίδι στην παράταση.

Παρ΄όλη την κούρασή τους και οι 22 παίκτες μπήκαν στο πρώτο ημίχρονο της παράτασης δυναμικά, διεκδικώντας την νίκη. Ο Δουμένης λυτρωτής του Μεγαρικού στο 99’ του αγώνα κάνει το 1-2 και 4 λεπτά αργότερα στο 103’ διαμορφώνει το τελικό σκορ 1-3.

Να σημειώσουμε πως από το 74’ ο Μεγαρικός έπαιζε με 10 παίκτες έπειτα από την αποβολή με δεύτερη κίτρινη του Ελέζι Α.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Ηρακλής Ελευσίνας: (Κοπιτσής) Κερώνης, Pupu, Πάτσιος, Πουρής (46’ Γιοβάνοβιτς) , Δωριζάς, Παζόπουλος, Τσακουρίδης, Ζαχαριάδης (100’ Mucaj), Πεχλιβανίδης, Μαρινόπουλος,
Μεγαρικός: (Λεβεντούρης) Χόντος, Χιώτης, Ελέζι Α., Ρόκου, Φιαμέγκος, Καστάνης, Στραβουδούλης (60΄ Δουμένης), Μαρούδης, Μπαλλής, Λεβεντούρης (106’ Καραγιάννης Χρ.), Lusha