E-Megara-GR
ΑΓΣ Νέας Περάμου ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παλληκαρίσιο διπλό ο Ακράτητος, 4-3 τη Νέα Πέραμο που «φωνάζει» για τη διαιτησία

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πήρε ο Ακράτητος, που έκανε με αυτό τον τρόπο το δύο στα δύο στο πρωτάθλημα και πάει με την καλύτερη ψυχολογία στο γειτονικό ντέρμπι την Κυριακή με τη Ζωφριά.

Η ομάδα του Τάκη Χριστόπουλου κατατρόπωσε τη Νέα Πέραμο, την οποία κατέβαλε με το πλούσιο 4-3 σε ένα ματς που οι γηπεδούχοι έχουν σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία.

Οι φιλοξενούμενοι «οργίασαν» στο πρώτο τέταρτο, αφού προηγήθηκαν με 3-0 χάρη σε γκολ του Τσιγγόπουλου(6′) και δύο του Τουλουβασίλη(10′, 15′).

Η Νέα Πέραμος προσπάθησε να συνέλθει άμεσα και το κατάφερε χάριν στον παίκτη ονόματι Τοπτίδη, που με την ποιότητά του εξέθεσε την άμυνα του Ακράτητου και με δύο προσωπικά του γκολ(19′, 31′) μείωσε σε 3-2 βάζοντας ξανά γρήγορα την ομάδα στο παιχνίδι.

Όμως στο 42′, οι γηπεδούχοι υπέπεσαν σε ένα επιπόλαιο πέναλτι(ανατροπή Πρέντι), το οποίο μετουσίωσε σε γκολ ο Τσιγγόπουλος, δίνοντας και πάλι διπλό προβάδισμα στον Ακράτητο.

Στην επανάληψη η ομάδα του Κώστα Πατσιονίδη ανέλαβε τα ηνία, πίεσε, μείωσε σε 4-3 με τον Ζουμπλιό Β. στο 55′, ενώ λίγο νωρίτερα διαμαρτύρεται έντονα για γκολ  που πέτυχε με τον Σεβαστή και ακύρωσε για οφσάιντ ο βοηθός Καραγιάννης, φάση που οι άνθρωποι της Νέας Περάμου έχουν και σε βίντεο και ήδη έχουν αποστείλει στην ΕΠΣΔΑ.

Οι γηπεδούχοι έχουν παράπονα και από το διαιτητή Σαφούρη, ιδιαίτερα για χτύπημα που δέχθηκε με αγκωνιά ο Μπαγδάτογλου(του τοποθετήθηκαν ράματα), ενέργεια που δεν τιμωρήθηκε από τον ρέφερι ούτε με κίτρινη κάρτα.

Στο 70′ ο Τσαλερίδης αποβλήθηκε από τον πάγκο των φιλοξενούμενων για έντονη διαμαρτυρία, ενώ από μία αποβολή εντός αγωνιστικού χώρου είχαν και οι δύο ομάδες, αφού αντίκρυσαν δύο κίτρινες κάρτες οι Σεργιάν(86′) και Γεωργιάδης(91′).

ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ: Ρήγας, Μπριάνας, Σεβαστής, Γεωργιάδης, Δράγασης, Νάκος, Ζέκα, Μπαμπαλός(64′ Τζελάι), Τοπτίδης, Μπαγδάτογλου, Ζουμπλιός Β..
ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ: Κολιάκης, Γκιζάνης, Καρανικόλας, Λάγιας, Κομνηνάκης, Κλωνάρης(81′ Σεργιάν), Σγούρι, Πρέντι, Τουλουβασίλης, Αποστόλου(74′ Βαλμάς), Τσιγγόπουλος(85′ Σωτηρόπουλος).