E-Megara-GR
Ελευσίνα ΥΓΕΙΑ

Σταμάτης Πουλής: Προχωράμε με την ενίσχυση του Θριασίου Νοσοκομείου σε όλα τα επίπεδα

  • Εκσυγχρονισμός και κτιριακή αναβάθμιση των εγκαταστάσεων.

  • Τρεις νέες   θέσεις ιατρών και νέες θέσεις τραυματιοφορέων στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών.

O Σταμάτης Πουλής, Ειδικός Σύμβουλος του Υπουργού Υγείας  και Α΄ Αναπληρωματικός Βουλευτής Ν.Δ. Δυτικής, επισκέφθηκε το Θριάσιο Νοσοκομείο  όπου και είχε συνάντηση εργασίας με τον Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Δημήτρη Αντωνίου, τον Αναπληρωτή Διοικητή κ. Αναστάσιο Καλλιά και υπηρεσιακούς παράγοντες.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν τα έργα κτιριακής αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού των εγκαταστάσεων καθώς και προμήθειας νέου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, τόσο αυτά που βρίσκονται σε εξέλιξη όσο και η ένταξη νέων στα χρηματοδοτικά εργαλεία του Υπουργείου Υγείας, η συνεχής και  άμεση ενίσχυση του νοσοκομείου με ιατρικό προσωπικό αλλά και τραυματιοφορείς που θα λάβει χώρα μέσα στους επόμενους μήνες και η περαιτέρω ανάπτυξη των παρεχόμενων υπηρεσιών του Νοσοκομείου.

Τι δήλωσε ο Σταμάτης Πουλής

«Ειδικότερα υπεγράφη η έγκριση για επιπλέον τρείς  (3) θέσεις ιατρών ενώ εγκρίθηκε από το Δ.Σ. της ΔΥΠΑ το πρόγραμμα απασχόλησης που σχεδιάσαμε στο Υπουργείο Υγείας για τραυματιοφορείς στα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών.

Το Θριάσιο συγκεντρώνει όλες τις προϋποθέσεις ώστε να συνεχίσει τα επόμενα χρόνια την αναπτυξιακή του πορεία, αφενός διότι αποτελεί τον βασικό πυλώνα για την κάλυψη των υγειονομικών αναγκών των κατοίκων της Δυτικής Αττικής και αφετέρου διότι η γεωγραφική του γειτνίαση με κρίσιμες υποδομές και κομβικές βιομηχανίες της χώρας αναδεικνύει τον στρατηγικό του ρόλο στον υγειονομικό χάρτη.

Στο πλαίσιο αυτό η συνεργασία του Υπουργείου Υγείας και εμένα προσωπικά με την Διοίκηση και τους Εργαζομένους του Νοσοκομείου θα είναι συνεχής, ώστε να πετύχουμε την αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας που παρέχουμε στους συμπολίτες μας της Δυτικής Αττικής. Συνεχίζουμε…»