E-Megara-GR
ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΓΑΡΑ

Στις 22/09 το «Έγκλημα στον… κήπο;» με τον Πέτρο Ξεκούκη στην πλατεία Αγίου Ιωάννη του Χορευταρά

Η εξ αναβολής – λόγω βροχόπτωσης – θεατρική παράσταση «Έγκλημα στον… κήπο;» με τον Πέτρο Ξεκούκη θα πραγματοποιηθεί στις 22 Σεπτεμβρίου 2024, ημέρα Κυριακή και ώρα 20:30, στην πλατεία Αγίου Ιωάννη Γαλιλαίου του Χορευταρά.
Μία θεατρική παράσταση με τον Πέτρο Ξεκούκη, ξέφρενη αστυνομική κωμωδία του Alec Coppel, που περιοδεύει σε όλη την Ελλάδα και θα κάνει «στάση» και στα Μέγαρα, την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 20:30, στην πλατεία Αγίου Ιωάννου Γαλιλαίου (Χορευταρά).
Μία παράσταση με τρομερούς ρυθμούς και με τόσο περίπλοκες, απρόσμενες και διασκεδαστικές ιστορίες να διαδραματίζονται επάνω στην σκηνή «που σου κόβεται η ανάσα από το… γέλιο», γράφει χαρακτηριστικά σχεδόν σύσσωμος ο Τύπος.
Πρόκειται για μία εκπληκτική κωμωδία που έχει διπλό ενδιαφέρον για τους θεατές, γιατί από τη μία καλούνται να βρουν τον δολοφόνο και από την άλλη διαδραματίζονται μπροστά τους απίστευτες κωμικές καταστάσεις με γέλιο μέχρι δακρύων.

Λίγα λόγια για το έργο:

Ένας συγγραφέας αστυνομικών έργων μπλέκει και ο ίδιος σε μια παράνομη ιστορία και φτάνει στο σημείο να ζητάει βοήθεια από τον Άλφρεντ Χίτσκοκ και τον Σέρλοκ Χολμς. Μπαίνουν, βγαίνουν παράνομοι, ιδιοκτήτες, εισαγγελείς, μεσίτες, γίνεται χαμός… Τελικά έγινε έγκλημα…; Δεν έγινε έγκλημα…; Και αν έγινε, πού έγινε…; Στον κήπο ή αλλού…; Όλα αυτά στη σκηνή, με γέλιο, πολύ γέλιο!
Ερμηνεύουν οι ηθοποιοί: Πέτρος Ξεκούκης, Γιώργος Ματαράγκας, Ασπασία Κοκόση, Μέλανι Μαρχάινε, Χρήστος Ιτζέογλου και ο Χρήστος Φωτίδης.
Δραματουργική επεξεργασία – Σκηνοθεσία: Γιώργος Ματαράγκας.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ