E-Megara-GR
ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΡΑ

Συνάντηση διοίκησης Δήμου Μεγαρέων με μέλη της «Ένωσης Οργανισμών Αεροπορικής Εκπαίδευσης Ελλάδος»

Συνάντηση με τον δήμαρχο Μεγαρέων Παναγιώτη Μαργέτη, στο Δημαρχείο Μεγάρων, πραγματοποίησαν την Δευτέρα 10 Ιουνίου, ο πρόεδρος του ΔΣ και των μελών της «Ένωσης Οργανισμών Αεροπορικής Εκπαίδευσης Ελλάδος»Στυλιανός Φανουράκης, (FAS Pilot Academy), συνοδευόμενος από τον Σπύρο Γκίνη (TAE Aviation Academy).

Στη συνάντηση κατά την οποία εκτέθηκαν τα θέματα του κλάδου των εταιρειών αυτών, τα οποία έχουν άμεση σχέση και επίδραση στην Ασφάλεια Πτήσεων, στην Ποιότητα Αεροπορικής Εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και στη βιωσιμότητά τους παρευρέθηκαν και οι αντιδήμαρχοι Δημήτρης Γεωργακής και Σταμάτης Γεωργακής.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης κατέστη σαφής η ανάγκη επίλυσης συσσωρευμένων προβλημάτων δεκαετιών, επισημάνθηκε η επιθυμία όλων των εταιρειών για ενεργή συμμετοχή στη βελτίωση των συνθηκών λειτουργίας των οργανισμών τους, καθώς και στη διατήρηση υψηλού δείκτη ασφάλειας πτήσεων και ποιοτικής εκπαίδευσης.

Ο δήμαρχος Μεγαρέων Παναγιώτης Μαργέτης, καθώς και οι αντιδήμαρχοι Δ. Γεωργακής και Σ. Γεωργακής άκουσαν με ιδιαίτερη προσοχή τα όσα κατέθεσαν οι κύριοι Φανουράκης και Γκίνης εκδηλώνοντας την πρόθεσή τους, με άμεσες ενέργειές τους, να σταθούν αρωγοί και σύμμαχοι με επικουρικό τρόπο σε κάθε ενέργεια του ΔΣ των εταιρειών που θα προσβλέπει σε βελτίωση των υπηρεσιών και αξιοπιστίας του κλάδου.

Διαπιστώθηκε και ομολογήθηκε ότι η παρουσία των οργανισμών αεροπορικής εκπαίδευσης και η δραστηριοποίησή τους στον Δήμο Μεγαρέων κρίνεται σημαντική, αφήνοντας μόνο θετικά αποτυπώματα σε διάφορους τομείς και πτυχές της κοινωνίας.

Γι΄ αυτόν ακριβώς τον λόγο και έχει ζητηθεί από τη Διοίκηση του Δήμου Μεγαρέων άμεσα συνάντηση με τον Διοικητή της ΥΠΑ, Γεώργιο Σαουνάτσο, ούτως ώστε να επισημανθούν τα συγκεκριμένα προβλήματα και να αποτυπωθεί η υπάρχουσα κατάσταση με σκοπό να πραγματοποιηθούν άμεσες, βοηθητικές για τον κλάδο, παρεμβάσεις.