E-Megara-GR
ΔΗΜΟΣ ΕΛΛΑΔΑ ΚΙΝΕΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΓΑΡΑ ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ

Σύνθημα νίκης στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου «Μαζί με Όραμα» στην Νέα Περαμο

Με μια μεγάλη εκδήλωση παρουσία εκατοντάδων κόσμου που κατέκλυσαν την πλατεία Αγίου Γεωργίου και τους γύρω δρόμους στην Νέα Πέραμο πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Συνδυασμού «Μαζί με Όραμα» του υποψηφίου Δημάρχου Κλεάνθη Βαρέλα .

Το εκλογικό κέντρο κατακλύστηκε από πλήθος κόσμου όλων των ηλικιών, οι οποίοι παρευρέθηκαν στα εγκαίνια και στην ομιλία που ακολούθησε προκειμένου να στηρίξουν τον Συνδυασμό «Μαζί με Όραμα» και τον επικεφαλής του Κλεάνθη Βαρέλα.

Ο Κλεάνθης Βαρελάς στην ομιλία του στάθηκε στους Τρεις πυλώνες στους οποίους θα στηριχθεί ο συνδυασμός του η οποίοι είναι η ασφάλεια,η καθημερινότητα και η ανάπτυξη.

Η ασφάλεια ώστε όλοι να νιώσουν τη βεβαιότητα ότι η σωματική τους ακεραιότητα και οι περιουσίες τους δεν κινδυνεύουν από παραβατικά και εγκληματικά στοιχεία.

Η καθημερινότητα με επανασχεδιασμό της πολιτικής η οποία αφορά στην καθημερινότητα μέσα από έργα που θα στηρίζονται στις νέες τεχνολογίες οι οποίες χαρακτηρίζουν τον 2ιο αιώνα.

Η ανάπτυξη η οποία αξιοποιεί τον πλούτο της περιοχής και οποίος προσδιορίζεται ως αγροτική παραγωγή, φυσικές ομορφιές, πλεονεκτική γεωγραφική θέση.

Ο Κλεάνθης βαρελάς κατέκρινε για την συνεχόμενη υποβάθμιση της περιοχής τα τελευταία πέντε χαμένα χρονιά όπως ανέφερε τον δήμαρχο Μεγαρέων κ Γρήγορη Σταμούλη,θυμίζοντας και την επικίνδυνη χωματερή στην περιοχή,Ακρογιάλι της Νέας Περάμου άλλα και των οικισμών της Νέας Περαμου που εγκαταλείφθηκαν επί διοίκησης του.

Ο Κλεάνθης Βαρελας στην ομιλία του έκανε ιδιαίτερη αναφορά για τις επιβλαβείς, και ρυπογόνες δραστηριότητες ( ΧΥΤΥ,ΒΩΞΙΤΗΣ,ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΟ ΚΑΛΩΔΙΟ)που είναι να μεταφερθούν και ιδρυθούν στην περιοχή και ότι ο Δήμος Μεγαρέων είναι σε στάση άμυνας θυμίζοντας, ότι ο νυν Δήμαρχος δεν ενημέρωνε τους δημότικους συμβούλους για τις δημόσιες διαβουλεύσεις και χάθηκε χρόνος αντίδρασης.

Ο Κλεάνθης Βαρελάς ζήτησε την στήριξη του κόσμου και του συνδυασμού του στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές για να πάει ο τόπος μπροστά.