E-Megara-GR
ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΡΑ ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ

Τα συνεργεία του Δήμου Μεγάρων «φροντίζουν» για τον αθλητισμό

Την Παρασκευή 23 Αυγούστου 2024, το ειδικό όχημα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Μεγαρέων βρέθηκε στη Νέα Πέραμο προκειμένου να συμβάλλει στον καθαρισμό και στην προετοιμασία υποδοχής των αθλητών – παικτών στα ανοικτά γήπεδα μπάσκετ ενόψει του τριήμερου 3on3 🏀 Basketball Festival που θα πραγματοποιηθεί από σήμερα 30 Αυγούστου, 31 έως και την 1η Σεπτεμβρίου.

 

Με τη χρήση των εξελιγμένων πιεστικών εξαρτημάτων που διαθέτει το συγκεκριμένο όχημα και σε συνάρτηση με το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό καθαρίστηκαν τα γήπεδα και η παράπλευρη οδός.

 

Επιπλέον η 🌳 Υπηρεσία Πρασίνου και 💡Ηλεκτροφωτισμού, την Πέμπτη 29 Αυγούστου, ανέλαβε την υποχρέωσή της να παραδώσει τα γήπεδα επαρκώς φωτισμένα, καθώς και την περιποίηση των φυτών του περιβάλλοντος χώρου.

 

Με αυτόν τον τρόπο και με τον συντονισμό των αρμόδιων αντιδημάρχων κ.κ. Αναστάσιου Μήτσου, Σπύρου Νικολάου, Στέλιου Φρυγανά, του προέδρου της Δημοτικής Ενότητας Νέας Περάμου, Καριοφύλλη Κρυάδα, τη συμβολή του τοπικού συμβούλου Δημήτρη Λιακίδη, των ανθρώπων του αθλητικού συλλόγου «Ένωση Νέας Περάμου – Μεγάρων» οι οποίοι συνέβαλαν με την εθελοντική τους δράση στη βελτίωση των αθλητικών χώρων, ο Δήμος δηλώνει παρών και στηρίζει κάθε συλλογική προσπάθεια που προάγει την κοινωνική συνοχή και την αθλητική παιδεία και συναγωνισμό.

 

Χαρακτηριστική είναι και η ανακοίνωση του συλλόγου «Ένωση Νέας Περάμου – Μεγάρων»: «Τα στελέχη του Συλλόγου σε συνεργασία με τον Δήμο Μεγαρέων, την Τοπική Κοινότητα Νέας Περάμου, αρμόδιους Αντιδημάρχους, τον Πρόεδρο της Κοινότητας, Συμβούλους και Υπαλλήλους, ξεκινήσαμε όλοι μαζί πυρετωδώς τις εργασίες ανάπλασης και συντήρησης των ανοικτών γηπέδων μπάσκετ, προκειμένου να υποδεχθούμε το καθιερωμένο και απαιτητικό τριήμερο 3on3 Basketball Festival (30-31/08 & 01/09).