E-Megara-GR
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΝΕΜ

Τελετή Λήξης 5ου «Γ. Παπαγιάννης»!

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε στη ΝΕΜ BC ARENA το 5ο Εσωτερικό Τουρνουά “Γιώργος Παπαγιάννης”, με την βροντερή παρουσία του ίδιου του διεθνή σέντερ, που μόλις την προηγούμενη ημέρα είχε οδηγήσει την «Επίσημη Αγαπημένη» στους Ολυμπιακούς, στο Παρίσι!

Χτες το απόγευμα στην, για ακόμα μια φορά, κατάμεστη, από αθλητές και γονείς NEM BC ARENA (γέμισε και άδειασε 3 φορές) ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η σεζόν 2023-24 του NEM BASKETBALL SCHOOL!

Από νωρίς το απόγευμα διεξήχθησαν οι Τελικοί των 3 από τις 4 κατηγορίες κι έπειτα ακολούθησε η παρουσίαση, οι απονομές των μεταλλίων και οι ατομικές βραβεύσεις στους νικητές των ατομικών διαγωνιστικών παιχνιδιών!

Τα αποτελέσματα των Μεγάλων Τελικών είναι τα εξής:

1η Κατηγορία
Κρατίνος – Ηρόδωρος 83-85!
Σ’ ένα παιχνίδι – διαφήμιση, το οποίο ολοκληρώθηκε στη 2η παράταση, ο Ηρόδωρος κατάφερε να πάρει τη νίκη και το τρόπαιο 🏆, κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή!
2η Κατηγορία
Θέογνις – Ευπαλίνος 45-48!
Ο Ευπαλίνος της μιας μόλις νίκης στην regular season, σε ένα ακόμη ντέρμπι, κατάφερε και υπέταξε τον Θέογνι και τελικά κατέκτησε το τουρνουά!
3η Κατηγορία
Σουσαρίων – Ευκλείδης 41-27:
Ο Σουσαρίων, κατάφερε κι έκανε την έκπληξη, καθώς νίκησε , με ολοκληρωτική εμφάνιση τον 1ο της regular season, Ευκλείδη, κατακτώντας, έτσι τον τίτλο στη συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία.
Οι νικητές των ατομικών διαγωνιστικών παιχνιδιών και οι mvp των κατηγοριών είναι οι εξής:
4η Κατηγορία
Βολές: Κουλουριώτης Γιώργος
Σουτ: Κουλουριώτης Γιώργος
MVP: Κουλουριώτης Γιώργος
3η Κατηγορία
Βολές: Παπουτσόγλου Μιχάλης
Lay-up: Τουμπανιάρης Νικόλας
MVP: Μουστάκας Περικλής – Κασιμάτης Χάρης
2η Κατηγορία
Βολές: Μπούρης Βασίλης
2p shots: Ξέρας Ανέστης
MVP: Κουμπούλης Ανδρέας
1η Κατηγορία
Βολές: Μαζιώτης Χάρης
3p. Shots: Μαζιώτης Χάρης
MVP: Πρωτόπαππας Παύλος.
Βραβεύτηκαν ακόμη οι:
Χατζόγλου Βασιλική, πρώην αθλήτρια της ομάδας για την δεύτερη συνεχόμενη κατάκτηση του Πανελληνίου πρωταθλήματος κορασίδων με την ομάδα των Εσπερίδων Καλλιθέας!
Ευγενία Τουμπανιάρη, πρώην αθλήτρια της ομάδας, για την κλήση της στην Εθνική Ομάδα Παγκορασίδων!
Το Τουρνουά πραγματοποιήθηκε με την παρουσία του αθλητή-θρύλου για το Μεγαρικό αλλά και το Ελληνικό μπάσκετ, Γιώργου Παπαγιάννη!
Ο συμπολίτης μας, διεθνής σέντερ, αποθεώθηκε απ’ όλους και μίλησε στους μικρούς μας αθλητές, ενώ έβγαλε αμέτρητες φωτογραφίες και υπέγραψε εκατοντάδες αυτόγραφα στους μικρούς θαυμαστές του!
Στην πιο συγκινητική στιγμή του χτεσινού απογεύματος, ο Γιώργος Παπαγιάννης βράβευσε τον Κλεάνθη Κουμπούλη, αθλητή του οργανισμού μας, για την κλήση του και τη συμμετοχή του στην Εθνική Ομάδα Παίδων, δείχνοντας ότι η ΝΕΜ έχει παρελθόν, παρόν και μέλλον στην παραγωγή αθλητών υψηλότατου επιπέδου στο χώρο του μπάσκετ.
Η βραδιά έκλεισε με την καθιερωμένη κλήρωση, στην οποία πολλοί τυχεροί κέρδισαν δώρα, όπως Playstation 5, Nintendo switch, σανίδα SUP, ηλεκτρικό πατίνι κ.ά..
Μας τίμησαν με την παρουσία τους οι: Μπούρας Αθανάσιος (αντιπρόεδρος Βουλής), Βαρελάς Κλεάνθης (Αντιπεριφερειάρχης)
, Μαργέτης Παναγιώτης
(Δήμαρχος), Σαλτας Βασίλης (Αντιδήμαρχος), Νικολάου Σπύρος (Αντιδήμαρχος), Μήτσος Γιώργος (πρόεδρος σχολικών επιτροπών), Σακελλαρίου Γιώργος (εκπρόσωπος του βουλευτή Ευάγγελου Λιάκου), Κορώσης Σπύρος (πρώην πρόεδρος της ομάδας, δημοτικός σύμβουλος δ. Μεγαρέων), Ζάλης Αθανάσιος (πρώην πρόεδρος της ομάδας, δημοτικός σύμβουλος δ. Μεγαρέων).