E-Megara-GR
ΑΓΣ Νέας Περάμου ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το…«βιολί» του ο Τοπτίδης και 2-0 η Νέα Πέραμος τον Πυρρίχιο

Στην επανάληψη η Νέα Πέραμος ξεπέρασε το εμπόδιο του Πυρρίχιου με 2-0 στη Γκορυτσά και συνέχισε τη νικηφόρα του πορεία τις τελευταίες αγωνιστικές. Αντίθετα καταδικαστική ήττα για τον Πυρρίχιο, που μένει πολύ πίσω στη μάχη της σωτηρίας.

Τρομερός για ακόμα ένα παιχνίδι για την ομάδα του Κώστα Πατσιονίδη ο Γιάννης Τοπτίδης. Στο 49′ από δικό του τρομερό σουτ, η μπάλα πάει στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Δράγασης με κεφαλιά ανοίγει το σκορ, ενώ στο 80′ έκανε με πλασέ το 2-0, έπειτά από «μαγική» κίνηση του Σεβαστή.

Διαιτήτευσε ο Χρέλιας. Ο αγώνας καθυστέρησε να ξεκινήσει ια περίπου μισή ώρα, καθώς αργοπόρησε να έρθει στο γήπεδο η βοηθός Τσαγανού…

ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ: Κατσούλας, Ερμπαλίδης, Βασιλειάδης(88′ Ιακωβίδης), Παπασπυρόπουλος, Γαλανός, Πιπερίδης, Φωτιάδης(75′ Ντανούσι), Μιχαηλίδης, Τσεβάς, Κουσίδης, Αγγελιδάκης.
ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ: Ρήγας, Πνευματικάκης, Μπριάνας, Μυρτάι(77′ Τσινακίδης), Αλέκσι, Γεωργιάδης, Σεβαστής, Ζουμπλιός Β.(46′ Μπάμπαλος), Ζουμπλιός Ι.(46′ Νάκος), Τοπτίδης, Δράγασης(81′ Τρικουβέρτης).