E-Megara-GR
Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Κλεανθης Βαρελας

𝟐𝛈 𝚺𝚼𝚴𝚬𝚫𝚸𝚰𝚨𝚺𝚮 𝚷𝚬𝚸𝚰𝚽𝚬𝚸𝚬𝚰𝚨𝚱𝚶𝚼 𝚬𝚷𝚰𝚾𝚬𝚰𝚸𝚮𝚺𝚰𝚨𝚱𝚶𝚼 𝚺𝚼𝚴𝚻𝚶𝚴𝚰𝚺𝚻𝚰𝚱𝚶𝚼 𝚶𝚸𝚪𝚨𝚴𝚶𝚼 𝚷𝚶𝚲𝚰𝚻𝚰𝚱𝚮𝚺 𝚷𝚸𝚶𝚺𝚻𝚨𝚺𝚰𝚨𝚺

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής κος Κλεάνθης Βαρελάς με ανακοίνωση του αναφέρει τα εξής:

📌𝟐𝛈 𝚺𝚼𝚴𝚬𝚫𝚸𝚰𝚨𝚺𝚮 𝚷𝚬𝚸𝚰𝚽𝚬𝚸𝚬𝚰𝚨𝚱𝚶𝚼 𝚬𝚷𝚰𝚾𝚬𝚰𝚸𝚮𝚺𝚰𝚨𝚱𝚶𝚼 𝚺𝚼𝚴𝚻𝚶𝚴𝚰𝚺𝚻𝚰𝚱𝚶𝚼 𝚶𝚸𝚪𝚨𝚴𝚶𝚼 𝚷𝚶𝚲𝚰𝚻𝚰𝚱𝚮𝚺 𝚷𝚸𝚶𝚺𝚻𝚨𝚺𝚰𝚨𝚺 (𝚷𝚬𝚺𝚶𝚷𝚷) 𝚺𝚻𝚮𝚴 𝚷𝚬𝚸𝚰𝚽𝚬𝚸𝚬𝚰𝚨𝚱𝚮 𝚬𝚴𝚶𝚻𝚮𝚻𝚨 𝚫𝚼𝚻𝚰𝚱𝚮𝚺 𝚨𝚻𝚻𝚰𝚱𝚮𝚺

👉Σήμερα είχα την τιμή να προεδρεύσω,ως εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς ,στην 2η συνεδρίαση του Περιφερειακού επιχειρησιακού συντονιστικού οργάνου πολιτικής προστασίας που πραγματοποιήθηκε στο κτίριο της Περιφερειακης ενότητας Δυτικής Αττικής με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:
1.Σχεδιασμός και δράσεις Πολιτικής Προστασίας, για την αντιμετώπιση κινδύνων από την εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων κατά την περίοδο 2024-2025.
2. Σχεδιασμός και δράσεις Πολιτικής Προστασίας, για την αντιμετώπιση κινδύνων από την εκδήλωση σεισμών.
✅Στη συνεδρίαση συζητήθηκαν ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις αρμοδιότητες της Περιφέρειας, των Δήμων και των υπηρεσιών αυτών όπως και εμπλεκομένων φορέων καθώς και ο συντονισμός όλων ώστε σε έκτακτες καταστάσεις να υπάρχει η σωστή συνεργασία που θα προφυλάξει τις ζωές των πολιτών.
🔶Τη συνεδρίαση παρακολούθησαν και τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Βασιλική Καβαλλάρη, ο Αντιπεριφερειάρχης πολιτικής προστασίας Λεωνίδας Π. Μανωλάκος και συμμετείχαν εκπρόσωποι των Δήμων, της αυτοτελούς διεύθυνσης πολιτικής προστασίας της Περιφέρειας Αττικής, της Πυροσβεστικής υπηρεσίας, της ΕΛ.ΑΣ , της Διεύθυνσης δασών, του ΟΑΣΠ , εθελοντικών ομάδων της Δυτικής Αττικής, της ΕΥΔΑΠ, του στρατού όπως επίσης και υπηρεσιακοί παράγοντες της Περιφέρειας Αττικής.
🎯Στόχος της Περιφερειας Αττικής είναι η σωστή προετοιμασία και ο σωστός συντονισμός ώστε σε ακραία καιρικά φαινόμενα να υπάρχει η συνεργασία και ο συντονισμός όλων των εμπλεκομένων φορέων.
Ευχαριστώ θερμά όλους τους παρευρισκόμενους για τη συμμετοχή τους,τις προτάσεις τους και την εξαιρετική συνεργασία.