E-Megara-GR
Uncategorized

ΚΕΔΕ -Προσφορά ποσού 200.000 ευρώ, για την ενίσχυση των πυρόπληκτων

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης, ευχαριστεί τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ και Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη, για την προσφορά ποσού 200.000 ευρώ, για την ενίσχυση των πυρόπληκτων της πυρκαγιάς της 23ης Ιουλίου 2018

Η ΚΕΔΕ προσέφερε στο Δήμο Μεγαρέων το ποσό των διακοσίων χιλιάδων (200.000) ευρώ για ενίσχυση των πυρόπληκτων της πυρκαγιάς της 23ης Ιουλίου 2018 και για το λόγο αυτό ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης απέστειλε τη Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018 στον Δήμαρχο Αμαρουσίου και Πρόεδρο της ΚΕΔΕ κ. Γιώργο Πατούλη, ευχαριστήρια επιστολή στην οποία αναφέρει τα εξής:

«Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,
Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για μια ακόμη φορά για την συνδρομή σας στην αποκατάσταση των καταστροφικών συνεπειών της πυρκαγιάς της 23ης Ιουλίου 2018.
Δυστυχώς η πυρκαγιά προκάλεσε τεράστιες υλικές ζημιές στο περιβάλλον, τις υποδομές, αλλά και πολλές κατοικίες στην περιοχή της Κινέττας, εκ των οποίων πολλές καταστράφηκαν ολοσχερώς.
Η συμβολή της ΚΕΔΕ με την άμεση διάθεση του ποσού των 200.000 ευρώ είναι καθοριστικής σημασίας για την ανάκαμψη του Δήμου και των πολιτών του από την φυσική αυτή καταστροφή και θα συμβάλλει σημαντικά στην ανακούφιση και την άμεση κάλυψη αναγκών των πληγέντων.
Σε περιόδους κρίσης και δοκιμασίας είναι σημαντική και συγκινητική η συμπαράσταση όλων. Για ακόμη μια φορά η Τοπική Αυτοδιοίκηση έδειξε το κοινωνικό της πρόσωπο και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας.
Σας ευχαριστούμε και πάλι.»

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας
& Δημοσίων Σχέσεων