E-Megara-GR
Γιάννης Μαρινάκης ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023 Δημοτικός συνδιασμός "Μέγαρα-Νέα Πέραμος Νέο Ξεκίνημα"

Γιάννης Μαρινάκης: «Φαιδρότητα και αμετροέπεια η έκδοση του φυλλαδίου»

Μόνο φαιδρότητα μπορεί να αποκαλέσει ο απλός δημότης του δήμου μας της έκδοση αυτού του πολυτελούς μεν, ανοσιουργήματος δε από τη διοίκηση του δήμου.

Η έκδοση αυτού του παραμυθιού αποτελείται από 106 σελίδες ψέματα και παραπληροφόρηση.

Αυτές οι 106 σελίδες διανθίζονται με φωτογραφίες από άλλα μέρη της χώρας μας, από φωτομοντάζ έργων που έγιναν, όπως π.χ. το αστικό πάρκο στο Μελί Μεγάρων(!), η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου στη Βαρέα(!!!), η πλατεία στο Ακρογιάλι(!), η πλατεία στο Κουμίνδρι(!), η πλατεία στον Προφήτη Ηλία(!), η παιδική χαρά και χώρος πρασίνου στην Κινέτα(!), ο χώρος πολλαπλών δραστηριοτήτων στο Μελί(!!!), η κατασκευή κερκίδων στο δημοτικό γήπεδο Μεγάρων(!), η δημιουργία Καταδυτικού πάρκου δυτικά της παραλίας Μεγάρων(!!!), η ενοποίηση αρχαιολογικών χώρων και εμπορικού κέντρου στα Μέγαρα(!!), η λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση της πλατείας Αγ. Ιωάννη Χορευταρά(!!!), το νέο κτίριο για 4ο δημοτικό σχολείο Μεγάρων(!!1), η υδροδότηση της Κινέτας(!!!) και φυσικά όλα τα έργα που έγιναν από τη διοίκηση μας , την Περιφέρεια Αττικής και ιδιώτες χορηγούς, έργα τα όποια παρουσιάζει με περισσό θράσος ως έργα της διοίκησης του ο κ. Σταμούλης!

Χρειάζεται να έχει κάποιος μεγάλη αμετροέπεια και έλλειψη αυτοσεβασμού για να προσβάλλει σε τέτοιο βαθμό τη νοημοσύνη των δημοτών μας.

Από όλα τα παραπάνω φαίνεται ότι ο κ. Σταμούλης την έχει, γι΄ αυτό και δεν ενδιαφέρεται για τις συνέπειες που έχει η έκδοση αυτού του ανοσιουργήματος.

Επίσης ο κ. Σταμούλης πρέπει να ξέρει ότι δεν απευθύνεται σε ιθαγενείς, με την πονηρή αναφορά στον τίτλο «Έργα στο Δήμο 2014-2023».

Δεν καλύπτεται η αμετροέπεια του απέναντι στους πολίτες με έναν τέτοιο τίτλο, που αφήνει το ενδεχόμενο να αντικρούσει ότι «… εμείς αναφερόμαστε στα έργα που έγιναν στο δήμο μας και όχι ότι τα κάναμε εμείς…».

Αυτά τα ιδιοτελή τεχνάσματα περνάνε στους δημότες μας.

Επίσης ο κ. Σταμούλης έχει την υποχρέωση να ενημερώσει τους δημότες για το κοστολόγιο αυτής της πολυτελούς έκδοσης, καθώς και την προέλευση αυτών των χρημάτων.

Είναι αδιανόητο ένα ψεύτικο προεκλογικό φυλλάδιο(φυλλάδα για την ακρίβεια) ενός υποψήφιου Δημάρχου να καμουφλάρεται πίσω από ένα τίτλο «Έργα στο Δήμο 2014-2023» και να το πληρώνουν οι δημότες.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΛ. ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ

ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ – ΕΝΤΑΤΙΚΟΛΟΓΟΣ

Πρ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΓΑΡΕΩΝ – ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΓΑΡΕΩΝ