E-Megara-GR
ΜΕΓΑΡΑ Παναγιώτης Μαργέτης

«Έκρηξη» Μαργέτη: Μπούρας και Λιάκος βγαίνουν από τα Μέγαρα και στήριξαν την Ελευσίνα

Μποϊκοτάζ ψήφων προς τον Βαγγέλη Λιάκο και τον Θανάση Μπούρα προανήγγειλε ο Δήμαρχος Μεγάρων – «Χρησιμοποίησε ανύπαρκτες δηλώσεις μου» απαντά ο βουλευτής Β. Λιάκος

Η ευθύνη είναι της Κυβέρνησης, αυτή νομοθετεί, ανέφερε ο Δήμαρχος Μεγάρων Παναγιώτης Μαργέτης, σχολιάζοντας την αφαίρεση από το Νομοσχέδιο του Υπ. Δικαιοσύνης της απόφασης μεταφοράς της έδρας του περιφερειακού πρωτοδικείου στα Μέγαρα, στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης.

Η Ελευσίνα είχε πάντα καλύτερες προσβάσεις σε κυβερνητικό επίπεδο

«Προφανώς οι παρασκηνιακές παρεμβάσεις έφεραν αυτό το αποτέλεσμα» δήλωσε σχετικά ενώ τόνισε ότι η Ελευσίνα είχε πάντα καλύτερες προσβάσεις σε κυβερνητικό επίπεδο με ΠΑΣΟΚ, με ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τώρα με τη Νέα Δημοκρατία, και ότι «υστερεί σε lobbying» η περιοχή των Μεγάρων.

Προανήγγειλε.. μποϊκοτάζ ψήφων

Στη συνέχεια της τοποθέτησης του αναφέρθηκε προσωπικά στους βουλευτές κκ Θανάση Μπούρα και Βαγγέλη Λιάκο λέγοντας πως «πήραν θέση» και ότι «θα υποστούν τις συνέπειες γιατί βγαίνουν από τα Μέγαρα και στήριξαν ξεκάθαρα – η αν θέλετε έμμεσα – την Ελευσίνα. Θα το δουν στις εκλογές».

Για του λόγου το αληθές, δείτε τις επίμαχες δηλώσεις του κ. Μαργέτη μετά το 1:36:00 του παρακάτω βίντεο:

Είπε επίσης πως την ώρα της περιφοράς του επιταφίου ο κος Λιάκος του έκανε επίθεση (σσ.: μη αναφέροντας τι ακριβώς ειπώθηκε) και ο ίδιος ο κος Μαργέτης δεν απάντησε σεβόμενος τον χώρο και τη στιγμή.

Άμεση αντίδραση από τον Βαγγέλη Λιάκο

Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κος Λιάκος απάντησε με ανάρτηση του στα social media κάνοντας λόγο για προσπάθειες Δίασπασης της Κοινοβουλευτικής Εκπροσώπησης της Νέας Δημοκρατίας και ότι o δήμαρχος Μαργέτης χρησιμοποίησε ανύπαρκτες δηλώσεις.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κου Λιάκου:

Με μεγάλη έκπληξη πληροφορήθηκα ότι ο Δήμαρχος Μεγαρέων στο χθεσινό (9/5/2024) Δημοτικό Συμβούλιο μου εξαπέλυσε προσωπική επίθεση, αναφερόμενος στον νέο δικαστικό χάρτη. Νόμος, που ψηφίστηκε από το σύνολο των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας και όρισε περιφερειακή έδρα του Πρωτοδικείου Πειραιά, ύστερα από δημόσια διαβούλευση, την Ελευσίνα. (Εδώ ολόκληρο το Δημοτικό Συμβούλιο https://bit.ly/3URkCgE)

Στην αναφορά του αυτή, προσπαθώντας να υπερβεί εαυτόν κατέβαλε φιλότιμες προσπάθειες, για να διασπάσει την κοινοβουλευτική εκπροσώπηση της Νέας Δημοκρατίας στον νομό, χρησιμοποιώντας ανύπαρκτες δηλώσεις μου.

Δε δίστασε μάλιστα να προαναγγείλει μποϊκοτάζ ψήφων τόσο σε κομματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι είμαι γέννημα θρέμμα της Δυτικής Αττικής.

Όλα τα χρόνια της ζωής μου μένω, ζω και εργάζομαι εδώ. Τα τελευταία πέντε χρόνια οι συμπολίτες μου μου έκαναν την τιμή και με εξέλεξαν δυο φορές ως εκπρόσωπό τους στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Έχω δεσμευτεί και το τηρώ στο ακέραιο να είμαι η φωνή τους και να μεταφέρω αυτούσιες τις θέσεις και τα βιώματά τους στα κέντρα λήψεων αποφάσεων.

Δεν πρόκειται κανένας εκφοβισμός και καμία απειλή να με κάνει να αθετήσω αυτήν την υπόσχεση.

Για εμένα η τιμή και η υπόληψη είναι πάνω και πέρα από κάθε θέση και αξίωμα.

Θα συνεχίσω με αταλάντευτες τις αρχές και αξίες μου.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας, λοιπόν, παραθέτω παρακάτω τις τοποθετήσεις μου στα δύο έκτακτα Δημοτικά Συμβούλια:

Παρουσία μου στο συμβούλιο Ελευσίνας (10/4/2024) στο 38:00 : https://bit.ly/44DtKsu

Παρουσία μου στο συμβούλιο Μεγάρων (12/4/2024) στο 32:11 : https://bit.ly/3yoMyPW

 

 

πηγή  thriassio.gr