E-Megara-GR
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΜΕΓΑΡΑ

Έφθασαν στην πηγή οι έφηβοι της ΝΕΜ αλλά δεν ήπιαν νερό

Ηρωική προσπάθεια κατέβαλαν οι έφηβοι της ΝΕΜ στον αγώνα εντός έδρας για την άνοδό τους στη Β΄ κατηγορία ΕΣΚΑΝΑ με αντίπαλο τον ΑΟ Ταταύλα το Σάββατο 13 Απριλίου αλλά δεν τα κατάφεραν αφού ηττήθηκαν με 65-67, ημίχρονο 32-26.

Οι κυανόλευκοι έπρεπε να νικήσουν με διαφορά οκτώ πόντων ώστε να ξεπεράσουν το 63-56 του πρώτου γύρου. Όμως αντιμετώπισαν μια πολύ δυνατή ομάδα η οποία νίκησε στα σημεία και πανηγύρισε με ενθουσιασμό την άνοδό της.

Η ΝΕΜ κατέβηκε με αποφασιστικότητα και για δυόμιση δεκάλεπτα κρατούσε την πρόκριση στα χέρια της. Όμως είχε να αντιμετωπίσει μια πεντάδα «φονική μηχανή» οι οποίοι έκαναν λιγότερα λάθη, είχαν λιγότερο άγχος και πολύ τσαγανό.

Η μεγαλύτερη διάφορά, 11 πόντων, υπέρ της ΝΕΜ σημειώθηκε στο πρώτο τρίλεπτο του 3ου δεκαλέπτου, 40-29 αλλά ακολούθησαν απανωτά λάθη και η διαφορά μειώθηκε στους πέντε πόντους στο τέλος αυτού του δεκαλέπτου (52-47).
Στο τέταρτο δεκάλεπτο η ΝΕΜ δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον ρυθμό των αντιπάλων της οι οποίοι πίεσαν ασφυκτικά. Πολέμησε να κρατήσει τη νίκη για γόητρο αλλά η ενέργεια των φιλοξενουμένων ήταν τόση που στο τέλος αναδείχθηκαν νικητές ανατρέποντας το 62-59 55 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη σε 65-67.

Πάντως κρατάμε τη συγκλονιστική παρουσία των φίλων της ΝΕΜ οι οποίοι για μία ακόμα φορά κατέκλυσαν το Αλέκος Σάλτας ακριβώς όπως κάνουν με την ανδρική ομάδα και ενίσχυσαν την αγαπημένη τους ομάδα με κάθε τρόπο.

Τα δεκάλεπτα: 14-13, 18-13, 20-21, 13-20

Διαιτητές: Χρόνης, Μπητέρνας
Παρατηρητής: Καρότσης
Γραμματεία: Κοσσιαράς, Καρίκης
Γιατρός: Ι. Τσολιάκος

Νεανική Εστία (Ζιάκας, Κορώσης): Παπασπύρος 12(4), Σούρσος 6, Παπαδόπουλος 8(2), Βούρτσης 22(1), Σκλαβούνος 2, Στεντούμης, Καρακατσάνης 3, Μωραΐτης, Βαζούκης 10, Μαργέτης 2, Φωτόπουλος

ΑΟ Ταταύλα (Τριανταφύλης, Κορωνιός): Αναγνωστόπουλος 4, Μακρυγιάννης 27(4), Ελενίτσας 14(2), Μαμαλάκης, Μαρλαγούτσος, Κατσαμάς, Θεοδωράκης 16, Γαρμπής 6