E-Megara-GR
Α.Σ. Μεγαρικός ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΑΟ Μίμας Μικρασιατική ΑΟ Μίμας/Μικρασιατική

Αποτελέσματα ΕΠΣΔΑ (10-11/4/24)

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
(27η αγωνιστική)
Αγώνας Γήπεδο Ημέρα Αποτέλεσμα
1. ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΣ – Δ.Α.Ο ΖΩΦΡΙΑΣ ΦΡΑΓΚΕΙΟ Τετάρτη 3-0
2. ΜΕΓΑΡΙΚΟΣ – ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ (ΒΥΖΑ) Τετάρτη 3-2
3. ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ – Α.Ο. ΜΙΜΑΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΜΑΓΟΥΛΑΣ Τετάρτη 0-1
4. ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΦΥΛΗΣ – Α.Ο. ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ ΑΚΡΑΤΗΤΟΥ Τετάρτη 1-4
5. ΑΙΑΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΣΠΡ. – ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΠΟ ΠΑΡΑΛΙΑΣ Τετάρτη 6-0
6. ΑΣ ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ ΑΣΠ/ΡΓΟ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ ΓΚΟΡΥΤΣΑΣ Τετάρτη 4-2
7. ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ ΑΓΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ Ν. ΠΕΡΑΜΟΥ Πέμπτη

 

Σπουδαία νίκη στη Μαγούλα η Μικρασιατική, 1-0 τον Αστέρα

Αλώβητη πέρασε από τη Μαγούλα η Μικρασιατική, που κατέβαλε με 1-0 τον τοπικό Αστέρα και συνέχισε τις καλές εμφανίσεις τις τελευταίες αγωνιστικές.

Οι φιλοξενούμενοι έθεσαν τις βάσεις για τη νίκη με το «καλημέρα», καθώς το γκολ που έκρινε τη συνάντηση σημείωσε στο 5′ ο Παρασκευόπουλος.

Διαιτήευσε ο Λάμπρου.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ: Πορανίδης, Μυρσινιάς, Μουράτι(67′ Γκελάι), Πέππας, Μπάλλα(79′ Μανουηλίδης), Απαζίδης(67′ Χάντης), Οικονομόπουλος, Ράλλης, Τσουμάνης(53′ Μπέχλης), Κατσάφαρος, Γουβαλάρης.

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ: Κουφής Δ., Χριστόπουλος, Κουτσουμπής, Μιχαήλης, Γκοσδής(83′ Παπαμελέτης), Ζουμπουρλής, Μήτσος Δ.(72′ Αναστασίου), Παρασκευόπουλος, Στρατάκης, Κήττας, Στρουμπής(62′ Φρυγανάς).

Νίκη παραμονής ο Μεγαρικός, 3-2 τον Ακράτητο

Ένα αποφασιστικό βήμα για την παραμονή του στην Κατηγορία πραγματοποίησε ο Μεγαρικός, που επικράτησε με 3-2 του ισχυρού Ακράτητου και ξέφγυε αισθητά από τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό.

Οι γηπεδούχοι του Γιώργου Χατζή προηγήθηκε με πέναλτι του Φιαμέγκου, για να ισοφαρίσει ο Ακράτητος με τον Καλέμι στο 31′. Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι μέχρι το τέλος του ημιχρόνου είχαν κι άλλες ευκαιρίες να γυρίσουν το σκορ.

Στην αρχή της επανάληψη ο Μεγαρικός κέρδισε νέο πέναλτι, όμως ο Μπαγδάτογλου δεν μπόρεσε να…«ξεγελάσει» με πέναλτι αλά Πανένκα τον θαραλλέο Καράβολα, που ψύχραιμα μπλόκαρε τη μπάλα.

Παρόλα αυτά οι Μεγαρίτες στην επανάληψη ανέβηκαν αισθητά και πήραν στη συνέχεια διπλό προβάδισμα με τους Φωλερό(55′) και Λεβεντούρη, με την ομάδα του Μιχάλη Κάσδαγλη να μειώνει στο 71′ με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Καλέμι.

Παράπονα από τη διαιτησία του Μανούρα έχουν οι φιλοξενούμενοι, ενώ ισχυρίζονται ότι έληξε το ματς πέντε λεπτά νωρίτερα από την κανονική διάρκεια…
ΜΕΓΑΡΙΚΟΣ: Χόντος, Ελέζι(60′ Σαχόλλι), Φωλερός, Φιαμέγκος, Μυρτάι(60′ Καριόρης), Κοκόσι, Μπαγδάτογλου(72′ Δουμένης), Μαζιώτης, Λεβεντούρης(80′ Ελέζι Σ.), Καστάνης, Λούσα(80′ Κυριλής).
ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ: Καράβολας, Παρασίδης, Καρανικόλας, Δημητρόπουλος, Χαραλάμπους, Καλέμι, Αδαμόπουλος, Σγούρη, Άλεξ(60′ Σοπίδης), Τουλουβασίλης, Λουμάκης(46′ Αναγνώστου).

Μια «ανάσα» από το πρωτάθλημα ο Μανδραϊκός, 3-0 τη Ζωφριά

Μόλις τρεις βαθμούς μακριά από την κατάκτηση και μαθηματικά του πρωταθλήματος είναι ο Μανδραϊκός(εκκρεμεί κι η απόφαση της Π.Ε. της ΕΠΣΔΑ). Η ομάδα του Άκη Τζουμερκιώτη λύγισε στην δεύτερη εμβόλιμη της Α’ Κατηγορίας με 3-0 την ελλιπέστατη Ζωφριά, μπροστά στον κόσμο της μετά από τρία ματς κεκλεισμένων των θυρών.

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν λίγο πριν την ανάπαυλα του πρώτου ημιχρόνου με τον κομβικό Λελούδα στο 44′, για να «καθαρίσουν» τη νίκη νωρίς στην επανάληψη με δύο στημένα, του Χαλβατζίου στο 49′ με εκτέλεση φάουλ και με πέναλτι του Πετσίτη στο 57′ που κέρδισε ο Λελούδας.

Για τη φάση του πέναλτι οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν στο διαιτητή Αλιάγα ότι είχε προηγηθεί χέρι του επιθετικού.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Ζωφριά χρησιμοποίησε τουλάχιστον πέντε ποδοσφαιριστές των υποδομών ηλικίας 16 ετών.

ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ: Παλιγγίνης, Φυσαράκης(54′ Παροτσίδης), Λογοθέτης Α., Παντίδος(67′ Λογοθέτης Φ.), Λαμπρίδης, Γιουκαρής(67′ Κόρμαλης), Πετσίτης, Χαλβατζίου(70′ Χαλκίδης), Λελούδας, Πασαλίδης, Στίσι(54′ Βούκα).
ΖΩΦΡΙΑ: Μπέλλας, Τσαμπουρής, Ανδριώτης, Πουλικίδης, Μπερίκος, Ρεφενδάριος, Παπαδιώτης(65′ Μαχμουτάι), Μανάφας Π.(65′ Κορωνιάς), Ασλάνι, Ντάμπος(85′ Βάνας), Μανάφας Κ.(81′ Αϊβαλιώτης).

Στην επανάληψη ο Ασπρόπυργος 4-1 στα Άνω Λιόσια τον Σκορπιό Φυλής

Στο δρόμο των επιτυχιών επανήλθε ο Ασπρόπυργος, που λύγισε στα Άνω Λιόσια με 4-1 τον Σκορπιό Φυλής.

Μόλις στο 8′ ο Ρούσσος άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Δημήτρη Καλύκα, για να ισοφαρίσει στο 30′ ο Σκορπιός με τον Γρίμα(σουτ του χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στην πλάτη του Πρωτόπαππα).

Στην επανλαληψη οι φιλοξενούμενοι πίεσαν περισσότερο και έφτασαν στο τελικό σκορ με δύο ακόμα τέρματα του Ρούσσου που πέτυχε χατ τρικ (66′ 89′) και ένα του Ζιώβα(78′). Οι νικητές είχαν και δοκάρι με τον Τόρρα στο 26′.

Διαιτήτευσε ο Χρέλιας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σταυρόπουλος, Πασσαδάκης, Ντούκας, Βασιλόπουλος(69′ Χριστοδούλου), Αντωνόπουλος, Πατραμάνης, Τσικρικάς, Μπραχίμ(69′ Δημητρόπουλος), Παπαδόπουλος, Γρίμας(81′ Κοτσώνης), Τσούμπας(57′ Κίτσας. 81′ Μπελάλης).

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ: Πρωτόπαππας, Κωνσταντινίδης(82′ Φράγκος), Πίνης, Κύργιας, Κρητικός, Τσιανάκας, Τόρρα(65′ Ζιώβας), Ρούσσος, Τούσης(46′ Μουστάκα), Δηλαβέρης(89′ Αντριάνο).

 

Πηγή soccerlive.gr