E-Megara-GR
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ Βύζας Μεγάρων

Βύζας Μεγάρων-ΑΕ Ερμιονίδας 1-1

Αν και υποβιβασμένη, η Ερμιονίδα έφερε στα ίσια το παιχνίδι (1-1), κρατώντας πολύ χαμηλά τον Βύζαντα Μεγάρων κάνοντας ακόμη πιο δύσκολη την υπόθεση παραμονής.

Ο Βύζας άνοιξε το σκορ με τον Ντερμίσι στο 75′, αλλά οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 1-1 στο 88ο λεπτό με απίθανο γκολ του Αλεξανδρή!

Τα γκολ και οι φάσεις του αγώνα:

3′: Εκτέλεση φάουλ από τον Τριμπόνια, έξω από την περιοχή και αριστερά, μπλόκαρε ο Πίνης, με την μπάλα να πηγαίνει στη γωνία που φύλαγε ο τερματοφύλακας του Βύζαντα.

4′: Ο Χατζάκος έκανε τη σέντρα από δεξιά, η μπάλα πέρασε από τον Ντερμίσι, και στο δεύτερο δοκάρι ο Τάσιος έδιωξε σε κόρνερ προ του Μπουλγκουρίδη.

4’: Ο Καραγιάννης Γ. εκτέλεσε απευθείας το κόρνερ από τα αριστερά και η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

6′: Σουτ του Κάλα από καλή θέση έξω από την περιοχή, αλλά η προσπάθειά του δεν είχε δύναμη και μπλόκαρε ο Πίνης.

11′: Ο Χατζάκος σέντραρε από δεξιά και ο Καραγιάννης Γ. από το ύψος της περιοχής σούταρε άουτ, καθώς δεν βρήκε καλά την μπάλα.

16′: Ο Σκρίντα μοίρασε δεξιά στον Τάσιο, ο οποίος έβγαλε τη σέντρα, ο 21χρονος μέσος, που… έκοψε μέσα στην περιοχή, κάνοντας κίνηση επιθετικού, έπιασε την κεφαλιά, με τον Πίνη να διώχνει σωτήρια σε κόρνερ, πέφτοντας στην αριστερή γωνία.

28′: Ο Μπουλγκουρίδης έκανε τη σέντρα από αριστερά, μετά από λάθος πάσα του Οικονομίκου (είχε γυρίσει να καλύψει), έδιωξε ο Ψύχας με το κεφάλι, ο Φουάσης βρήκε τον Καραγιάννη, μέσα στην περιοχή, ο τελευταίος πάσαρε στον Ζαχαράκη, ο οποίος σούταρε από καλή θέση στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

35′: Ο Φουάσης γέμισε στην περιοχή και ο Κουζούνιας έδιωξε με γροθιά σε πλάγιο άουτ, προ του Καραγιάννη Γ.

37′: Ο Χατζάκος εκτέλεσε φάουλ με το δεξί, από τα αριστερά, όπως έκανε επίθεση η γηπεδούχος, και ο Κουζούνιας έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ.

37′: Εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά για τον Βύζαντα με κομπίνα από τον Μπουλγκουρίδη, ο Φουάσης έκανε τη σέντρα με το αριστερό, ο Καραγιάννης Γ. έπιασε την κεφαλιά μέσα στη μικρή περιοχή, η μπάλα κόντραρε στην πλάτη του Ζεκιράι, ο Χατζάκος σούταρε στη συνέχεια ψηλά άουτ από κοντά και αριστερά.

38′: Σουτ του Ντερμίσι από τη γωνία της μεγάλης περιοχής και δεξιά, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.

39′: Καλή εκτέλεση κόρνερ από τον Μπουλγκουρίδη από τα δεξιά, πέρασε η μπάλα από όλους, ο Χατζάκος σούταρε μέσα από την περιοχή και αριστερά, ο Ζεκιράι έβαλε την κόντρα και έδιωξε σε νέο κόρνερ.

40′: Ο Αλεξανδρής σούταρε αδύναμα και άουτ από το ημικύκλιο της περιοχής, αφού άλλαξε ωραία την μπάλα με τον Κάλα (την έστρωσε με το κεφάλι).

43′: Ο Αλεξανδρής έγινε κάτοχος της μπάλας στη μεσαία γραμμή, ελίχθηκε, σούταρε από μακριά, προσπαθώντας να αιφνιδιάσει τον Πίνη, αλλά η προσπάθειά του κατέληξε άουτ.

44’: Ο Μαγκαφίνης έδιωξε με το κεφάλι μέσα στην περιοχή, επικίνδυνη προσπάθεια για πάσα από τον Καραγιάννη Μ.

44′: Ο Αλεξανδρής βρήκε ωραία τον Κάλα από τα δεξιά σε αντεπίθεση. Αυτός έδωσε στον Οικονομίκο κεντρικά, ο τελευταίος έκανε την… κάθετη στον Αλεξανδρή, αλλά κάλυψε με το σώμα του ο Μουσκάι.

45’+2: Εκτέλεση φάουλ από τον Αλεξανδρή έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε στο τείχος και κατέληξε κόρνερ.

52′: Ο Ζαχαράκης σούταρε από το ύψος της περιοχής και απέκρουσε ο Μαγκαφίνης, ο Τριμπόνιας έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στην περιοχή, γύρισε υπό πίεση στον Κουζούνια, ο οποίος έδιωξε με τα πόδια.

54′: Ο Τριμπόνιας σούταρε άστοχα έξω από την περιοχή, έχοντας γίνει κάτοχος της μπάλας από εκτέλεση πλαγίου από τον Τάσιο από δεξιά.

54′: Ο Ντερμίσι ελίχθηκε και σούταρε έξω από την περιοχή, μετά από λάθος απόκρουση του Ψύχα, η μπάλα κόντραρε στον Τάσιο, ακολούθησε νέου σουτ από κοντά του Μπουλγκουρίδη, ο Κουζούνιας απέκρουσε με το αριστερό πόδι, ενώ ο δεύτερος βοηθός Οικονόμου Άγγελος είχε υποδείξει οφσάιντ.

56′: Ο Χατζημελετιάδης πάσαρε ωραία στα δεξιά και μέσα στην περιοχή στον Ζαχαράκη, ο οποίος πέρασε στον Ντερμίσι, αλλά ο τελευταίος δεν μπόρεσε να πιάσει καλά του γυριστό σουτ και μπλόκαρε ο Κουζούνιας.

58′: Ο Καραγιάννης Γ. πέρασε στον Μουλγκουρίδη, ο οποίος βρέθηκε σε θέση βολής, μετά από μπέρδεμα των Μιγιένγκα και Τάσιου, σούταρε με το αριστερό και ο Κουζούνιας έβγαλε με τα πόδια.

62′: Ο Ζεκιράι σε αντεπίθεση βρήκε δεξιά τον Οικονομίκο, ο οποίος προχώρησε, πάσαρε στον Κάλα, σούταρε ο τελευταίος από το ύψος της περιοχής, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, ενώ περίμενε σε καλή θέση ο Ντινόπουλος.

64′: Ο Αλεξανδρής πάσαρε στον Ντινόπουλο, ο οποίος βρήκε τον Κάλα, ο τελευταίος απέφυγε ωραία τον Μουσκάι, σούταρε έξω από την περιοχή και μπλόκαρε ο Πίνη.

65′: Ο Βύζας Μεγάρων κυκλοφόρησε ωραία την μπάλα από δεξιά με τους Καραγιάννη Γ., Ζαχαράκη και Καραγιάννη Μ., ο τελευταίος έκανε συρτή σέντρα και η μπάλα πέρασε από όλους μέσα στη μικρή περιοχή.

67′: Ο Ζαχαράκης εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά, ο Μιγιένγκα έδιωξε με το κεφάλι, όντας στη μικρή περιοχή.

68’: Ακολούθησε προσπάθεια του Καραγιάννη Μ., ο οποίος πάτησε περιοχή και σούταρε άουτ από πλάγια, παίζοντας το «1-2» με τον Ζαχαράκη.

70′: Σέντρα του Μπουλγκουρίδη από αριστερά, ο Ντερμίσι έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα έφυγε άουτ.

73’: Ο Ντερμίσι εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά, ο Μιγιένγκα έδιωξε με κεφαλιά. Έδιωξε αδύναμα ο Ψύχας, μετά από νέο γέμισμα με το κεφάλι, ακολούθησε σουτ του Καραγιάννη Μ., η μπάλα κόντραρε στον Μαγκαφίνη, πήρε ύψος και προσπάθησαν να τη διεκδικήσουν οι Μιγιένγκα και Παπάς με τα πόδια, ο τελευταίος έπεσε στον αγωνιστικό χώρο, ζητώντας πέναλτι. Τελικά, ο διαιτητής Κεφίλης έδωσε φάουλ ελάχιστα έξω από την περιοχή, χωρίς να φαίνεται καθαρά εάν υπήρχε επαφή ανάμεσα στα πόδια των δυο παικτών, παρατηρώντας με κίτρινη κάρτα τον Μιγιένγκα.

75′: Γκολ (1-0)! Ο Ντερμίσι εκτέλεσε το παραπάνω φάουλ από το ύψος της περιοχής, η μπάλα κόντραρε στο τείχος (πήδηξαν Οικονομίκος και Τάσιος), ο Κουζούνιας δεν μπόρεσε να βγάλει τη φάση, με την μπάλα να βρίσκει στα πόδια του και να καταλήγει στη δεξιά γωνία.

78′: Σουτ από τον Καραγιάννη Μ. από το ύψος της περιοχής, πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

82′: Ο Ντερμίσι μετά από ατομική προσπάθεια, κοίταξε να περάσει στον Παπά, η μπάλα βρέθηκε στην περιοχή, ύστερα από κόψιμο του Ζεκιράι, και ο Ψύχας έδιωξε σωτήρια, προ του Σταφάι.

84′: Ο Χατζημελετιάδης έκοψε την μπάλα, στη συνέχεια πέρασε στον Σταφάι, ο οποίος ευνοήθηκε από τις κόντρες, έκανε το μακρινό σουτ, και η μπάλα κατέληξε άουτ.

88′: Γκοοοολλλλ (1-1)!!! Ο Ντινόπουλος πρέσαρε στα αριστερά τον Φουάση, έκλεψε την μπάλα, πάσαρε στον Αλεξανδρή, ο οποίος πέρασε έναν αντίπαλό του στη μεσαία γραμμή, προχώρησε από τα δεξιά, και με σουτ από πολύ μακριά, πέτυχε ένα θαυμάσιο γκολ, ισοφαρίζοντας…

90’+2: Εκτέλεση φάουλ από τον Ζαχαράκη, η μπάλα πέρασε άουτ, παρότι κινήθηκαν προς αυτήν, οι Μουσκάι και Σταφάι.

Ο διαιτητής Κεφίλης Αθανάσιος (Κορίνθου) ήταν κοντά στις φάσεις. Στις λιγοστές που ελέγχεται ήταν και αυτή του φάουλ που έδωσε, από την οποία προηγήθηκε η γηπεδούχος. Είχε για βοηθούς τους Κλεπετσάνη Αθανάσιο, Οικονόμου Άγγελο, αμφότεροι επίσης από τον σύνδεσμο (Κορίνθου. Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Δούμουρας (25’), Τάσιος (30’), Μαγκαφίνης (68’), Μιγιένγκα (73’), Σταφάι (86’).

Οι συνθέσεις:

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ (Γιάννης Ρόκας): Πίνης, Ζαχαράκης, Κατίδης (46’ Παππάς), Μουσκάι, Δούμουρας (71’ Σταφούκα), Χατζημελετιάδης, Χατζάκος (46’ Καραγιάννης Μ.), Φουάσης, Ντερμίσι, Καραγιάννης Γ., Μπουλγκουρίδης (71’ Σταφάι).

ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Κουζούνιας, Μαγκαφίνης, Μιγιένγκα, Τριμπόνιας (57’ Ντινόπουλος), Ζεκιράι, Αλεξανδρής, Οικονομίκος, Σκρίντα, Κάλα, Ψύχας, Τάσιος.