E-Megara-GR
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΜ Παναγιώτης Μαργέτης

Δήλωση δημάρχου Παναγιώτη Μαργέτη για την πορεία της ΝΕΜ τη φετινή χρονιά

Η Νεανική Εστία Μεγαρίδος B.C., η ομάδα καλαθοσφαίρισης της πόλης των Μεγάρων, του Δήμου Μεγαρέων, ολοκλήρωσε ακόμα μία χρονιά με τιμητικό τρόπο και ψηλά το κεφάλι. Μία χρονιά που κοίταξε κατάματα τους «αντιπάλους» της στο παρκέ και ξεπέρασε κάθε πρόβλημα που βρέθηκε στην πορεία της αντλώντας δύναμη από τον κόσμο, κινητοποιώντας όλες τις υγιείς δυνάμεις του τόπου. Η ΝΕΜ είναι ο αθλητικός οργανισμός πρότυπο, όχι μόνο για την πόλη, αλλά και για ολόκληρη την Ελλάδα, αφού από το μικρότερο δομικό της στοιχείο, τα παιδιά, μέχρι τους άνδρες της ομάδας λειτουργεί ως υγιής οργανισμός.

Μετά τις επιτυχίες των τμημάτων υποδομής ήρθε και η συμμετοχή της ανδρικής ομάδας στα play off της Elite League «Ερρίκος Ντυνάν» και βρέθηκε μία ανάσα από το Final Four που οδηγεί στην Basket League.

Κάθε χρόνο, χωρίς να μετεωρίζεται, αψηφώντας «φωνές και συναισθήματα τυφλού πάθους» και υιοθετώντας αρχές ευγενούς αγωνιστικής άμιλλας κάνει ένα βήμα μπροστά και πλέον έχει εδραιωθεί ως μία από τις σημαντικότερες δυνάμεις του αθλήματος.

Η ΝΕΜ έχει τοποθετήσει τον Δήμο μας στον μπασκετικό χάρτη της χώρας και με πρωτεργάτη τον προπονητή της και γενικό διευθυντή, Γιώργο Μάνταλο, το προπονητικό team και όλους εκείνους τους ανθρώπους της Διοίκησης και τους φίλους της αποτελεί φορέα εξωστρέφειας της πόλης μας.

Χρέος μας είναι να παρέχουμε κάθε δυνατή βοήθεια στην προσπάθεια αυτού του υγιούς αθλητικού οργανισμού που κάθε χρόνο μας γεμίζει με υπερηφάνεια και να συμβάλλουμε, φίλαθλος κόσμος και Διοίκηση, ως ακόμα ένας παίκτης στο πλευρό του.

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων
Παναγιώτης Ι. Μαργέτης