E-Megara-GR
“Αττική μπροστά” Αρμόδιος Δρίκος Μάνδρα Νίκος Χαρδαλιάς ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Επίσκεψη του Περιφερειάρχη Αττικής Νίκου Χαρδαλιά στην Μάνδρα

Eπίσκεψη στον Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας, πραγματοποίησε το μεσημέρι της Μ. Δευτέρας 29 Απριλίου 2024, ο Περιφερειάρχης Νίκος Χαρδαλιάς, με αφορμή την συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής που έγινε στην αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου “Μελίνα Μερκούρη”, στην Μάνδρα.

Ο Δήμαρχος Μάνδρας – Ειδυλλίας Αρμόδιος Γ. Δρίκος αφού καλωσόρισε τον Περιφερειάρχη Αττικής Νίκο Χαρδαλιά και συζήτησαν για τα μεγάλα έργα που πρόκειται να υλοποιηθούν στην περιοχή, επισκέφθηκαν την κεντρική πλατεία Μάνδρας.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής αναφέρθηκε στο καλό κλίμα συνεργασίας με τον Δήμαρχο και τα στελέχη του, ενώ τόνισε ότι προχωρούν με ικανοποιητικούς ρυθμούς οι διαδικασίες ωρίμανσης και ένταξης νέων έργων στο πρόγραμμα χρηματοδότησης της Περιφέρειας προτάσσοντας για το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα την Πολιτική Προστασία.

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Μάνδρας – Ειδυλλίας αναφερόμενος στην καλή συνεργασία με την Περιφέρεια, σημείωσε ότι: «ο Δήμος μας αποτελεί καίριο κομμάτι της Δυτικής Αττικής. Στόχος μας είναι αφενός η ολοκλήρωση όσων σημαντικών έργων έχουν μπει σε τροχιά υλοποίησης και αφετέρου η δρομολόγηση νέων έργων με ισχυρό αναπτυξιακό πρόσημο που θα συμβάλλουν και στην άνθιση της τοπικής οικονομίας».