E-Megara-GR
Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Κλεανθης Βαρελας

Ευρεία σύσκεψη υπό τον Κλεάνθη Βαρελά για τις υποδομές και την ασφάλεια των εργαζόμενων στο Θριάσιο Πεδίο

Την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024 πραγματοποιήθηκε μια ευρεία σύσκεψη στο Κεντρικό Κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής. Στη σύσκεψη αυτή παρευρέθησαν εκπρόσωποι του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, ανώτεροι αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας, Δήμαρχοι της Δυτικής Αττικής και εκπρόσωποι της Ελληνικής Εταιρείας Logistics.

Το θέμα της σύσκεψης ήταν η λήψη μέτρων με σκοπό την αντιμετώπιση της έλλειψης βασικών υποδομών και την αποκατάσταση της ασφάλειας στη λειτουργία των επιχειρήσεων και των εργαζομένων στην ευρύτερη περιοχή του Θριασίου Πεδίου.

Στην εισήγησή του, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής κ. Κλεάνθης Βαρελάς ανέφερε τις προοπτικές ανάπτυξης της περιοχής και τα ιδιαίτερα ζητήματα παραβατικότητας και έλλειψης υποδομών. Τόνισε την ανάγκη λήψης μέτρων για την αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων σε συνεργασία με την πολιτεία και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

Για ζητήματα ασφάλειας, μίλησε ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, στρατηγός Γεώργιος Γαλιάτσος. Από πλευράς αστυνομίας, παρέστησαν οι ανώτεροι επιθεωρητές της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ συμμετείχαν επίσης οι επικεφαλής των ΟΠΚΕ (Ομάδες Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος) και ΟΕΠΤΑ (Ομάδα Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων).

Οι Δήμαρχοι των περιοχών τους παρουσίασαν τα ιδιαίτερα ζητήματα που αφορούν τις περιοχές τους και πρότειναν συγκεκριμένες λύσεις.

Από την Ελληνική Εταιρεία Logistics, παρευρέθηκε ο πρόεδρος Δρ. Βασίλειος Ζεϊμπέκης καθώς και μέλη του Δ.Σ.