E-Megara-GR
ΜΕΓΑΡΑ

Μέγαρα : Bazaar για το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Με την υποστήριξη του Δήμου Μεγαρέων και των Κοινωνικών Υπηρεσιών του, το «Χαμόγελο του Παιδιού» προσκαλεί και φέτος το Πάσχα όλους τους μικρούς και μεγάλους φίλους του να επισκεφτούν το πασχαλινό bazaar, που διοργανώνει την Παρασκευή 26 Απριλίου ,στην κεντρική πλατεία Μεγάρων (απέναντι από την Εθνική Τράπεζα) από τις 10:30 έως τις 19:30.

Στα πασχαλινά bazaars που πραγματοποιεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε όλη την Ελλάδα θα βρείτε χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες και πασχαλινές κατασκευές, λογοτυπημένα είδη και δώρα για μικρούς και μεγάλους που δημιούργησαν οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές των Εθελοντικών Δημιουργικών Εργαστηρίων του Οργανισμού για την κάλυψη των αναγκών των παιδιών που μεγαλώνουν στα σπίτια του, την ενίσχυση του Οργανισμού και των εξειδικευμένων και ολιστικών δράσεών του.

Μικροί και μεγάλοι, μπορούν να κάνουν τις πασχαλινές αγορές τους σε προσιτές τιμές και να χαρίσουν χαμόγελα, τόσο στους φίλους και στην οικογένειά τους, όσο και στα παιδιά που μεγαλώνει και στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Με σύνθημα «Αν ενωθούμε όλοι θα τα καταφέρουμε» από το 1995 έως σήμερα, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» αναγνωρισμένο στην Ελλάδα και διεθνώς, στέκεται κάθε χρόνο δίπλα σε χιλιάδες παιδιά. Ειδικότερα, δίπλα σε παιδιά θύματα βίας, παιδιά που εξαφανίζονται, παιδιά με προβλήματα υγείας, παιδιά που ζουν σε συνθήκες φτώχειας.

Ας ενώσουμε λοιπόν και φέτος τις δυνάμεις μας για να καταφέρουμε, για μία ακόμα φορά, όλοι μαζί, να προσφέρουμε σε κάθε παιδί ό,τι έχει ανάγκη: Ένα σπιτικό γεμάτο αγάπη, ένα πλούσιο γιορτινό τραπέζι και φυσικά όμορφα δώρα αγάπης».