E-Megara-GR
Αρμόδιος Δρίκος Μάνδρα

Ξεκίνησαν εκτεταμένες εργασίες αποκατάστασης του οδικού δικτύου του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας

📍 Ξεκίνησαν εκτεταμένες εργασίες αποκατάστασης του οδικού δικτύου του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας, που βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση.

📌 Οι φθορές οφείλονται σε καθιζήσεις λόγω της συχνής και βαριάς κυκλοφορίας των οχημάτων, στην απορροή των όμβριων και υπόγειων υδάτων, καθώς και σε βλάβες των δικτύων ύδρευσης ή αποχέτευσης.

👉 Μια από τις δεσμεύσεις αυτής της Δημοτικής Αρχής ήταν και είναι η βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας. Στο πλαίσιο αυτό, από τη μέρα που αναλάβαμε σχεδιάσαμε και υλοποιούμε σταδιακά μια μεγάλη παρέμβαση που αφορά την ασφαλτόστρωση και αποκατάσταση οδών στην πόλη της Μάνδρας αλλά και στο σύνολο των Τοπικών Κοινοτήτων. Οι περισσότεροι δρόμοι μας παρουσιάζουν προβλήματα, χρειάζονται συντήρηση, καθώς είναι δρόμοι που έχουν κατασκευαστεί χρόνια πριν και δεν έχουν συντηρηθεί όπως πρέπει. Στόχο έχουμε να διασφαλίσουμε πως πεζοί και οχήματα θα μετακινούνται με ασφάλεια.

📌 Οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου θα συνεχίσουν την καταγραφή στους δρόμους που παρουσιάζουν φθορές και θα δρομολογούν την άμεση έναρξη των απαιτούμενων τεχνικών εργασιών για την αποκατάστασή τους.

Ο Δήμαρχος Μάνδρας-Ειδυλλίας Αρμόδιος Γ. Δρίκος