E-Megara-GR
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Οι Βουλευτές της ΝΔ δίχασαν τους πολίτες της Δυτικής Αττικής» λέει το ΠΑΣΟΚ για την έδρα του Πρωτοδικείου

Ανακοίνωση σε σκλήρο ύφος έδωσε στη δημοσιότητα η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ

Αναλυτικά:

Η Δυτική Αττική ήταν για ακόμη μια φορά το «θύμα» των μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων των εκλεγμένων Βουλευτών της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.

Οι υποτιθέμενοι εκπρόσωποι του λαού της Δυτικής Αττικής στην Βουλή, δεν δίστασαν με την στάση τους, για μικροπολιτικές σκοπιμότητες, να γράψουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους ακόμη και λεγόμενα του ίδιου τους του Αρχηγού και Πρωθυπουργού της χώρας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη για «ΙΣΟΡΡΟΠΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ» που θα αποτελέσει «ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΙΣ ΕΝΔΟΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΑΝΙΣΟΤΗΤΕΣ»!

Για λόγους ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ και με την ανοχή των Βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας στη Δυτική Αττική η «ΙΣΟΡΡΟΠΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ» που ευαγγελίζεται ο Πρωθυπουργός της χώρας «πάει περίπατο»!

Οι Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στην Δυτική Αττική, με αφορμή την τροποποίηση του σχέδιο νόμου του Υπουργείου Δικαιοσύνης για την μεταφορά της Περιφερειακής Έδρας του Πρωτοδικείου Πειραιώς, χρησιμοποιώντας παλαιοκομματικές μεθόδους, ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΔΙΧΑΣΟΥΝ χιλιάδες πολίτες όμορων Δήμων, ώστε αυτοί να μην είναι ΕΝΩΜΕΝΟΙ και να μην ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ στην περαιτέρω υποβάθμιση της Δυτικής Αττικής που όπως διαφαίνεται θα συνεχιστεί.
Οι κ.κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΩΤΣΗΡΑΣ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΠΟΥΡΑΣ και ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΛΙΑΚΟΣ είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην Δυτική Αττική.

ΑΠΕΤΥΧΑΝ να βρουν λύσεις στην ΑΣΦΑΛΕΙΑ…
ΑΠΕΤΥΧΑΝ να αντιμετωπίσουν τα μεγάλα προβλήματα στην ΥΓΕΙΑ…
ΑΠΕΤΥΧΑΝ να βρουν λύσεις στην ΑΝΕΡΓΙΑ, με 65 και πλέον οικογένειες να πληρώνουν «το μάρμαρο» της εξυγίανσης…
ΑΠΕΤΥΧΑΝ να αναπτύξουν την Δυτική Αττική ΙΣΟΡΡΟΠΑ, μεταφέροντας δημόσιες υπηρεσίες όχι μόνο στον Δήμο Ελευσίνας, αλλά και στο Δήμο Μεγαρέων και στον Δήμο Ασπροπύργου και στο Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας όπως και στο Δήμο Φυλής…

Λέμε ΝΑΙ στην ΙΣΟΡΡΟΠΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ σε ΔΙΧΑΣΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ που προκύπτουν από ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ της Κυβέρνησης των Αρίστων!