E-Megara-GR
Μάνδρα

Ο Δήμος Μάνδρας – Ειδυλλίας τίμησε τα «παιδιά» του. Τελετή βράβευσης επιτυχόντων στις Πανελλήνιες «2023»

Αισιοδοξία, χαμόγελα, ελπίδα και νιάτα πλημμύρισαν το Δημοτικό Θέατρο Μάνδρας «Μελίνα Μερκούρη», την Τετάρτη 08 Μαΐου 2024.

Η τελετή βράβευσης των εισαχθέντων μαθητών του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση για το σχολικό έτος 2022-2023 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία μέσα σε ένα κλίμα συγκίνησης, αγάπης και νεανικής αισιοδοξίας.

Η εκδήλωση ήταν ένα ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης της επιτυχίας των νέων παιδιών της πόλης και της ευόδωσης των προσδοκιών τους.

Ο Δήμαρχος Μάνδρας – Ειδυλλίας κ. Αρμόδιος Γ. Δρίκος στον χαιρετισμό του, απευθυνόμενος στους νέους φοιτητές της πόλης, τους συνεχάρη για την επιτυχία τους και τους ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία στην μετέπειτα πορεία τους. «Τιμούμε τα παιδιά της πόλης που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Είναι μια ηθική επιβράβευση , μια οφειλόμενη τιμή στις προσπάθειες αυτής της γενιάς να κυνηγάει τα όνειρά της, στην πιο δύσκολη εποχή για τη χώρα. Με τη συμβολική σημερινή γιορτή, επιθυμούμε, να επιβραβεύσουμε τις πολυετείς προσπάθειες των μαθητών του Δήμου μας, τη συνέπεια των δασκάλων και των καθηγητών τους, και βέβαια την αέναη υποστήριξη ψυχολογική και οικονομική των οικογενειών τους, προς την επίτευξη των στόχων και των οραμάτων τους. Βλέπω ένα θέατρο γεμάτο από νεανικά χαμόγελα. Κρατήστε για πάντα στο πρόσωπό σας αυτό το χαμόγελο. Αυτό το χαμόγελο θέλουμε να βλέπουμε όλοι, το χαμόγελο της επιτυχίας και της πίστης που ακολούθησε την εισαγωγή σας στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Ένα χαμόγελο που το μοιράζονται μαζί σας και οι γονείς σας. Ένα χαμόγελο και ένα φως που το έχει ανάγκη ο Δήμος μας».

Ο Δήμος είχε φροντίσει ώστε όλοι/ες οι φοιτητές/τριες να λάβουν τιμητικό έπαινο με το ονοματεπώνυμο και τη σχολή εισαγωγής τους, ως ενθύμιο, ενώ οι βραβευθέντες παρέλαβαν ένα συμβολικό δώρο.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αιδεσιμολογιώτατος π. Δημήτριος, εκπρόσωπος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Μεγάρων και Σαλαμίνος κ.κ Κωνσταντίνου. Ο Δήμαρχος Μάνδρας – Ειδυλλίας κ. Αρμόδιος Δρίκος. Ο Βουλευτής ΝΔ Δυτικής Αττικής κ. Ευάγγελος Λιάκος. Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Κλεάνθης Βαρελάς που εκπροσώπησε τον Περιφερειάρχη κ. Νίκο Χαρδαλιά. Ο πρώην και πρώτος Δήμαρχος του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας κ. Γεώργιος Δρίκος. Ο πρώην Δήμαρχος Μάνδρας κ. Ιωάννης Λιούλης. Οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Κωνσταντίνος Βαρασάς, Γεώργιος Γιαλιάς, Γεώργιος Γκιόκας, Ιωάννης Λινάρδος, Μιχαήλ Σακελλάρης, Ξανθή Παππά – Ρούσση. Η Πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Οινόης Σεβαστή Κρίκη – Λινάρδου. Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αντώνιος Αντωνίου, Χρήστος Παπακωνσταντίνου, Ιωάννης Τσακάλης. Ο επικεφαλής παράταξης ‘’Δράση Πολιτών’’ & δημοτικός σύμβουλος κ. Κώστας Παρθενίου και η σύμβουλος κ. Βάσση Ευθαλία

Οι τοπικοί σύμβουλοι Σταματία Γκίνη, Καλομοίρα Κώνστα. Η Αντιπρόεδρος της Α/θμιας Σχολικής επιτροπής κα. Βαρβάρα Παρασκευοπούλου. Η Διευθύντρια Λυκείου Μάνδρας «Ζερβονικόλειο» κα Αιμιλία Μαρούγκα. Η γεν. γραμματέας του Εξωραϊστικού Συλλόγου Παλαιοχωρίου Μαρίνα Καζεπίδη.

Καλή σταδιοδρομία σε όλους τους νέους/ες φοιτητές/τριες και ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον!