E-Megara-GR
Αρμόδιος Δρίκος Μάνδρα

Προστατεύουμε τους κοινόχρηστους χώρους, για να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής στον Δήμο Μάνδρας-Ειδυλλίας

📌 Η Δημοτική Αρχή, προχώρησε σε τοποθέτηση ανακλινόμενων μπαρών σε τρία κομβικά σημεία στις Δημοτικές Ενότητες Βιλίων και Ερυθρών, ώστε να εμποδίζεται η διέλευση και η στάθμευση τροχοφόρων, στο πλαίσιο της γενικότερης προσπάθειας για την προστασία των δημόσιων- κοινόχρηστων χώρων από φαινόμενα αυθαιρεσιών.

👉 Ικανοποιώντας πάγιο αίτημα πολλών χρόνων των κατοίκων Βιλίων, προχωρήσαμε:

✅ Στην επισκευή του Περιφερειακού δρόμου δυτικά του οικισμού Αγίου Νεκταρίου Βιλίων και στην αντικατάσταση προστατευτικής μπάρας στον οικισμό που οδηγεί στο καταφύγιο.

✅ Τοποθετήθηκε προστατευτική μπάρα όπου οριοθετεί και απαγορεύει την είσοδο οχημάτων στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Μεταμόρφωσης Σωτήρος στα Βίλια, ένα σημαντικό Πολιτιστικό και Θρησκευτικό μνημείο της πόλης, αρχιτεκτονικό έργο του Ερνστ Τσίλλερ.

✅ Αντικαταστάθηκε η προστατευτική μπάρα στον πεζόδρομο πλατείας Ηρώων Πολυτεχνείου Ερυθρών.

👉 Καμία ανοχή σε νοοτροπίες και πρακτικές που δυσχεραίνουν την κίνηση των πολιτών. Για μας προέχει η ασφάλεια των πολιτών. Ικανοποιείται το πάγιο αίτημα των συνδημοτών μας, για τον έλεγχο οχημάτων και μηχανών σε δημόσιους χώρους. Αποδέκτες είμαστε όλοι εμείς που δικαιούμαστε έναν καθαρό από οχήματα δημόσιο χώρο αναβαθμίζοντας έτσι την ποιότητα της ζωής μας όπως και των επισκεπτών. Αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια μπορούμε να είμαστε όλοι.

Ο Δήμαρχος Μάνδρας-Ειδυλλίας Αρμόδιος Δρίκος