E-Megara-GR
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΝΕΜ

Σήμερα όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην NEM BC Arena

Τρεις στροφές πριν από το τέλος της κανονικής διάρκειας της Elite League Ερρίκος Ντυνάν και η ΝΕΜ αντιμετωπίζει τον Πανερυθραϊκό στην Arena στις 🆘16:00🆘.

Παρά την ήττα στην Αμαλιάδα η ΝΕΜ παρέμεινε στην δεύτερη θέση με ρεκόρ 17-10 και με τρεις νίκες στα ισάριθμα παιχνίδια, που απομένουν, θα τερματίσει στην δεύτερη θέση, χωρίς να εξαρτάται από κανένα άλλο αποτέλεσμα!

Επιστροφή στο «κάστρο» της NEM BC ARENA λοιπόν με τον Πανερυθραϊκό, που προέρχεται από τρεις διαδοχικές νίκες και έχει ρεκόρ 12-15. Η φορμαρισμένη ομάδα των βορείων προαστίων καίγεται για το δίποντο, προκειμένου να αποφύγει τα play out και να μπει στα play in της κατηγορίας.

Αλλά για μας…
It’s time for more…

Όχι μόνο από τα παιδιά, τους προπονητές και την διοίκηση!

Its time for more …απ’ όλους μας!

Η δύναμη του κόσμου μας έχει αποδείξει όλη τη χρονιά ότι μπορεί τα πάντα!

Λίγο παραπάνω απ’ όλους μας!Με δύο από τα τρία εναπομείναντα ματς στα Μέγαρα είναι στα χέρια μας να κάνουμε το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στα play off βλέποντας το απόλυτο αβαντάζ που δίνουν η 1η και η 2η θέση ως το F4!

It’s time for more…

Τα Μέγαρα για πρώτη φορά, μετά από 60 χρόνια, κυνηγούν κάτι μεγαλειώδες, ένα αθλητικό όνειρο, που θα μεγαλώσει γενιές και γενιές!

Όπως τότε με τον Βύζαντα!
Σήμερα η «φλόγα»!

3 παιχνίδια και πάμε για τα play offs!

It’s time for more…

Ένα ακόμη sold out!
Ένα ακόμη γεμάτο γήπεδο, τουλάχιστον 30’ πριν το τζάμπολ!
Τα παιδιά να νιώσουν τον παλμό από το ζέσταμα, να πάρουν την βοήθεια που τους αξίζει και άπαντες να καταλάβουν ότι η δυναμική μας είναι τεράστια!

There are no shortcuts to success!

It’s time for more…