E-Megara-GR
ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΓΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Σύλλογος Βαρέας Μεγάρων “O Άγιος Νικόλαος”

Σύλλογος Βαρέας Μεγάρων : Μας έφαγαν τα κουνούπια !

Με ανακοίνωσή του σε κοινωνικό μέσο δικτύωσης ο Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Βαρέας Μεγάρων «O Άγιος Νικόλαος» αναφέρει:

Μας έφαγαν τα κουνούπια !

Οι επιθέσεις των κουνουπιών στην περιοχή μας τις τελευταίες ημέρες έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο με τους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες να ανησυχούν για το περίεργο αυτό ξέσπασμα και μήπως είναι μολυσμένα .

Κατά πάσα πιθανότητα η έξαρση να οφείλεται στις πρόσφατες πλημμύρες και στα ακαθάριστα για πολύ πολύ καιρό Ρεματα που μόνο Ρεματα δεν θυμίζουν αλλά μία πραγματική ζούγκλα .

Η κατάσταση εκτός από ανησυχητική, είναι και ιδιαιτέρως ενοχλητική, καθώς κυριολεκτικά δεν μπορεί να σταθεί κανένας όρθιος έξω από το σπίτι του , να περπατήσει στην περιοχή ,αν δεν έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, όπως μακριά παντελόνια,πουκάμισα, αντικουνουπικά ,και αλειφές.

Καλούμε ξανά και για πολλοστή φορά έστω την ύστατη στιγμή τους αρμοδίους να προχωρήσουν άμεσα σε λήψη μέτρων στην περιοχή όπως είναι οι ψεκασμοί, αλλά και στην απομάκρυνση όσων φερτών υλικών που έχουν αφήσει στην ακτή από έναν πολύ πρόχειρο καθαρισμό που έκαναν για να ξεμπλοκάρει το Ρεμα δίπλα στον αμπελουργικό συνεταιρισμό .

Θα αποσταλεί εγγραφή αναφορά στους αρμόδιους αύριο το πρωί