E-Megara-GR
ΜΕΓΑΡΑ Σύλλογος Βαρέας Μεγάρων “O Άγιος Νικόλαος”

Σύλλογος Βαρέας Μεγάρων : « Προχωράμε με σταθερά βήματα »

Με ανακοίνωση – δημοσίευση στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης ο Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Βαρέας Μεγάρων «Ο Άγιος Νικόλαος» αναφέρει:
«Προχωράμε με σταθερά βήματα
Πριν από λίγες μέρες ο πρόεδρος του συλλόγου μας κ Ιωάννης Βαρελας συναντήθηκε με τον εργολάβο που θα αναλάβει την αποκατάσταση των κατεστραμμένων πεζοδρομίων στην περιοχή μας παρουσία του αντιδημάρχου πολεοδομίας του Δήμου Μεγαρέων κ Βασίλη Σαλτα .
Παρότι δεν είναι όπως εξήγησε ο Εργολαβος στην αρμοδιότητα του να αντικαταστήσει την κατεστραμμένη σήμανση για την αποφυγή ατυχήματος μέχρι να αρχίσει το έργο όπως του ζητήθηκε ,δεσμεύτηκε ότι θα το κάνει και δεν πέρασαν παρά μόνο λίγες μέρες και σήμερα ήρθε και το έκανε πράξη. 
Αυτά τα μικρά πράγματα που για κάποιους είναι ασήμαντα για εμάς είναι σημαντικά βήματα για την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης και της αξιοπιστίας».

Παράλληλα, ο σύλλογος ενημερώνει ότι ευχαριστεί τους Αδελφούς Μαζιωτη για την αφιλοκερδή εργασία τους ,αλλά και για την δωρεάν διάθεση του νερού για το γέμισμα στις νερομπαριέρες,και ζητάει συγνώμη για την αναστάτωση που προκάλεσε αλλά δεν γινόταν αλλιώς ,ούτε άλλη ήμερα . Η συνέχεια την Δευτέρα. .