E-Megara-GR
ΚΟΙΝΩΝΙΑ Κορονοϊός ΜΕΓΑΡΑ ΥΓΕΙΑ

Την Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022 ΔΩΡΕΑΝ rapid test στο Δημαρχείο Μεγάρων

Το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Μεγαρέων, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, θα διενεργήσει την ΤΡΙΤΗ 11 Ιανουαρίου 2022, (ώρες 10.00 έως 14.00) ΔΩΡΕΑΝ rapid test, για την ανίχνευση του covid – 19, στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχείο Μεγάρων ,ενημερώνει με ανακοίνωση του το Γραφείο Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων του του Δήμου Μεγαρέων.

Ο επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού «Μαζί με Όραμα» κ. Κλεάνθης Βαρελάς είχε αναφέρει σε ανακοίνωση του την Τέταρτη 5/1/2022 τα  εξής:

Απορίας άξιο είναι γιατί οι διοικούντες τον δήμο Μεγαρέων δεν κάνουν ενέργειες ώστε να γίνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα δωρεάν rapid test από τον ΕΟΔΥ στην περιοχή μας. Η τελευταία φορά που κλιμάκιο επισκέφθηκε τον δήμο μας είναι πολλούς μήνες πριν και την στιγμή αυτή η ανάγκη είναι επιτακτική ώστε και τα κρούσματα στην περιοχή μας να γνωρίζουμε και να υπάρχει ελάφρυνση οικονομική στους πολίτες. Δυστυχώς η απραξία της διοίκησης και ο λήθαργος που έχει πέσει δεν βοηθά στην αντιμετώπιση της πανδημίας.