E-Megara-GR
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Κλεανθης Βαρελας ΝΕΜ

Τιμητική επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Δυτ. Αττικής κ Κλεάνθη Βαρελά στην NEM BC ARENA!

Μία άκρως τιμητική αλλά και ταυτόχρονα πολύ ουσιαστική επίσκεψη πραγματοποίησε εχθές Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2024, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτ. Αττικής κ. Κλεάνθης Βαρελάς στα γραφεία της Νεανικής Εστίας Μεγαρίδος, στην NEM BC ARENA, όπου ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις, συνομίλησε με τα παιδιά του NEM BASKETBALL SCHOOL TÜV AUSTRIA HELLAS, που είχαν εκείνη την ώρα προπόνηση και συναντήθηκε με τα μέλη του Δ.Σ..

Στην εποικοδομητική συζήτηση που πραγματοποιήθηκε τέθηκαν τα 2 βασικά ζητήματα της ομάδας, η χρηματοδότηση και το γηπεδικό, με τον κ. Βαρελά να εκπλήσσει τους πάντες προτείνοντας ουσιαστικές λύσεις και δείχνοντας με «το καλημέρα» της διακυβέρνησης του ότι θα είναι κοντά σε όλες τις υγιείς προσπάθειες του τόπου μας ουσιαστικά και αποτελεσματικά!

Η παρουσία του κ. Βαρελά έκανε τους πάντες στην ΝΕΜ χαρούμενους και «λυτρωμένους», ιδιαιτέρως για την εξεύρεση της πιθανής λύσης, κυρίως του γηπεδικού ζητήματος, που θα προκύψει, εάν η ομάδα μας καταφέρει και επιτύχει τον στόχο της ανόδου στην Basket League (μέχρι να βρεθεί η μόνιμη λύση που επεξεργάζεται ήδη από τον Δήμαρχο μας κ. Μαργέτη και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Σάλτα και θα ανακοινωθεί επίσημα από τους ίδιους σύντομα) και διαπιστώθηκε περίτρανα ότι μέσα σε λίγους μόλις μήνες, από την ανάληψη των καθηκόντων του, ο κ. Βαρελάς βοηθάει ουσιαστικά την ΝΕΜ, για δεύτερη μάλιστα φορά (είχε προηγηθεί η βοήθεια στο κομμάτι των μετακινήσεων της ομάδας), εν αντιθέσει με την προηγούμενη «κατάσταση» που προκαλούσε και συνεχίζει να προκαλεί θλιβερούς συνειρμούς…αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της η Νεανική Εστία Μεγαρίδος B.C.