E-Megara-GR
ΜΕΓΑΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τ.Ο ΠΑΣΟΚ Μεγάρων : Το πρωτοδικείο έμεινε στην Ελευσίνα με «κωλοτούμπα» τοπικών βουλευτών

Ο Νέος Δικαστικός Χάρτης στη Διοικητική Αστική και Ποινική Δικαιοσύνη που στόχο έχει να σταματήσουν οι αδικαιολόγητες καθυστερήσεις στην απονομή δικαίου αλλά και την αναθεώρηση του δικαστικού χάρτη ώστε να συμβάλει σε μία ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΑΝΑΚΑΤΑΝΟΜΗ των δικαστηρίων, τελικά δεν βρίσκει σύμφωνους τους τοπικούς βουλευτές κυρίως του κυβερνώντος κόμματος οι οποίοι και πλειοψηφούν στη περιοχή μας, αφού στην ουσία πέταξαν στο καλάθι των αχρήστων την εισήγηση ενός διεθνούς οικονομικού οργανισμού ο οποίος αναδείκνυε την πόλη των Μεγάρων ως την καταλληλότερη για την έδρα του πρωτοδικείου και αυτό με επιστημονικά κριτήρια.

Η προτεραιότητα τους αποδεικνύεται τελικά πως δεν είναι η ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ των δικαστηρίων αλλά τα μικροπολιτικά τους συμφέροντα και οι ψηφοθηρικές ανάγκες του κυβερνώντος κόμματος, τώρα πολύ περισσότερο μιας και παίρνει τη κατιούσα. Η μικρή πίεση που τους ασκήθηκε ήταν αρκετή για την «κωλοτούμπα» και μετά αναρωτιόμαστε πως θα πάει η χώρα μπροστά όταν επικρατούν τέτοιες πολιτικές νοοτροπίες.

Κανένας Δήμος και κανένας πολίτης της Δυτικής Αττικής δεν έχει λόγο να πανηγυρίζει γι’ αυτό το αποτέλεσμα. Σήμερα μπορεί να έχασαν τα Μέγαρα και οι πολίτες του Δήμου, μια μικρή ανάσα ανάπτυξης που δικαιούνταν, αύριο θα είναι μια άλλη πόλη «της πίσω αυλής της Αττικής με πολίτες που τους αναλογεί καθώς φαίνετε η κατηγορία Γ» που θα χάσει, ένα μικρό αναπτυξιακό ψίχουλο που θα της πετάξουν… . Ο διχασμός αποδεικνύεται το χρησιμότερο εργαλείο στα χέρια του «σκηνοθέτη»
Καμία πόλη της Δυτικής Αττικής δεν κερδίζει πραγματικά όσα δικαιούται να έχει μετά από τόση περιβαλλοντική υποβάθμιση και επικινδυνότητα για τη ζωή των κατοίκων της.

Θέλουμε τα παιδιά μας να ζήσουν και να προκόψουν στο τόπο τους και αυτό γνωρίζουμε καλά ότι είναι για μας αδιαπραγμάτευτος στόχος και ΔΙΚΑΙΩΜΑ, δεν μπαίνει στο ζύγι μικροπολιτικού συμφέροντος κανενός, γι’ αυτό ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΟΣΩΝ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΟΜΟΡΩΝ ΔΗΜΩΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ.

Δ.Ο ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Μεγάρων – Νέας Περάμου
Η Συντονίστρια, τα μέλη.